Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 12 iul 2012 - Anul XVII, nr. 160 (5065)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Restricţii pentru vehiculele de mare tonaj pe drumurile din cinci judeţe, din cauza caniculei

Vehiculele cu masa totală maximă autorizată mai mare de 7,5 tone nu pot circula, miercuri şi joi, pe drumurile naţionale din judeţele Mehedinţi, Dolj, Olt, Teleorman şi Giurgiu, restricţia fiind impusă din cauza codului portocaliu de caniculă, anunţă Centrul Infotrafic din IGPR.

Restricţia, valabilă între orele 11.00 şi 20.00, nu se aplică transporturilor de persoane, transporturilor de animale vii şi de produse perisabile de origine animală şi vegetală, vehiculelor care participă la intervenţii în caz de forţă majoră, transporturilor funerare, transporturilor poştale, transporturilor de echipamente de prim-ajutor, transporturilor pentru distribuire de carburanţi, transporturilor de mărfuri sub temperatură controlată, transporturilor pentru tractări vehicule avariate, transporturilor pentru distribuirea de apă şi hrană în zonele calamitate, transporturilor cu vehicule specializate destinate prin construcţie salubrizării, transporturilor de apă îmbuteliată şi transporturilor de produse provenite din exploatări agricole, precizează sursa citată.

Infotrafic informează totodată că pe autostrada A1 Bucureşti - Piteşti se execută, miercuri, lucrări de asfaltare pe banda a doua a sensului de mers către Bucureşti, între kilometrii 14 şi 15. La trecerea prin zonă, conducătorii auto trebuie să-şi sporească prudenţa şi să respecte semnificaţia indicatoarelor rutiere de limitare a vitezei.

Poliţiştii reamintesc, de asemenea, că rămâne închisă varianta de ocolire a municipiului Caransebeş (judeţul Caraş-Severin), aflată în lucru, autovehiculele circulând pe rute locale, prin oraş. În acelaşi judeţ, din cauza unei alunecări de teren, este închisă şi varianta de ocolire Domaşnea, iar traficul rutier se desfăşoară pe DN6, prin localitate.

Pe DN12C Gheorgheni (judeţul Harghita) - Bicaz (judeţul Neamţ) se execută lucrări de consolidare a terasamentului în câteva puncte, din această cauză drumul fiind îngustat. Infotrafic recomandă conducătorilor auto să respecte indicaţiile piloţilor de dirijare a traficului şi să ruleze cu viteză redusă.

În judeţul Vâlcea, pe DN7 Căciulata - Brezoi (Valea Oltului), se execută, şi miercuri, lucrări de consolidare a versanţilor, în intervalul orar 8.00-17.00. Din această cauză, circulaţia rutieră se întrerupe periodic, circa 15-20 de minute.

Având în vedere temperaturile ridicate, poliţiştii de la Rutieră recomandă conducătorilor auto ca, înainte de a porni la drum, să verifice presiunea pneurilor, pentru evitarea producerii exploziei acestora. De asemenea, la primele semne de oboseală, este necesară o pauză de conducere pentru refacerea capacităţilor psiho-motorii necesare conducerii în siguranţă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Restricţii pentru vehiculele de mare tonaj pe drumurile din cinci judeţe, din cauza caniculei.
 Vizualizări articol: 626 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Restricţii pentru vehiculele de mare tonaj pe drumurile din cinci judeţe, din cauza caniculei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei