Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 21 iun 2012 - Anul XVII, nr. 142 (5047)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta trimite Preşedinţiei doar numirea lui Haşotti,Pop mai rămâne puţin ministru pentru Bac

Premierul Victor Ponta a transmis Preşedinţiei numai propunerea de numire a lui Puiu Haşotti pentru postul de ministru al Culturii, Liviu Pop urmând să mai ocupe postul de ministru interimar al Educaţiei, în limita celor 45 de zile legale, pentru finalizarea examenului de Bacalaureat.

"Ecaterina Andronescu rămâne ca propunere a premierului pentru postul de ministru al Educaţiei, dar nominalizarea propriu-zisă va fi transmisă Preşedinţiei după finalizarea examenului de Bacalaureat. Premierul Ponta a considerat că este mai înţeleaptă această formulă, deoarece Liviu Pop este cel care s-a ocupat până la acest moment de actualul Bacalaureat. Ecaterina Andronescu a fost de acord cu această soluţie", au declarat agenţiei MEDIAFAX surse politice.

Propunerea pentru numirea lui Puiu Haşotti la conducerea Ministerului Culturii a fost transmisă Preşedinţiei miercuri după-amiaza.

Anterior, Ponta şi Ecaterina Andronescu au avut o discuţie la Cercul Militar Naţional, unde ambii au fost prezenţi la ceremonia de depunere a jurământului de către Sorin Oprescu pentru al doilea mandat de primar general al Capitalei.

În prezent, interimatul la conducerea Ministerului Educaţiei este asigurat de către ministrul delegat pentru Dialog Social, Liviu Pop, pentru un termen maxim de 45 zile în care trebuie nominalizat un alt ministru.

El a preluat Ministerul Educaţiei la jumătatea lunii mai, astfel că interimatul său expiră la finele lunii iunie.

Premierul Victor Ponta a anunţat anterior că va trimite miercuri Preşedinţiei propunerile de numire a Ecaterinei Andronescu (PSD) în postul de ministru al Educaţiei şi a lui Puiu Haşotti (PNL) pentru funcţia de ministru al Culturii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta trimite Preşedinţiei doar numirea lui Haşotti,Pop mai rămâne puţin ministru pentru Bac.
 Vizualizări articol: 349 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta trimite Preşedinţiei doar numirea lui Haşotti,Pop mai rămâne puţin ministru pentru Bac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei