Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 18 iun 2012 - Anul XVII, nr. 139 (5044)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Prahova; pilotul a murit

Un avion de mici dimensiuni cu o persoană la bord s-a prăbuşit, ieri, în localitatea prahoveană Băneşti, pilotul pierzându-şi viaţa în urma impactului aparatului de zbor cu solul, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Prăbuşirea avionului de mici dimensiuni a fost anunţată la numărul unic de urgenţă 112, în jurul orei 11.10.

Potrivit directorului medical al Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Prahova, medicul Mădălin Ipatie, pilotul, care se afla singur în aparatul de zbor, a murit carbonizat. Imediat după impactul cu solul avionul a explodat şi a ars în totalitate.

Surse din rândurile organizatorilor show-ului aviatic afirmau că avionul s-a prăbuşit în timpul unui zbor de antrenament, nu în timpul demonstraţiei pentru public, în condiţiile în care spectacolul aviatic era programat să înceapă la ora 13.00, iar accidentul a avut loc în jurul orei 11.00.

Parchetul Curţii de Apel Ploieşti a deschis o anchetă în acest caz.

Avionul de mici dimensiuni participa la prima ediţie a show-ului aviatic Băneşti Fly-In, eveniment care a început sâmbătă pe aerodromul din localitate şi la care participă zeci de aeronave, respectiv avioane, planoare, motodeltaplane.

Pilotul mort în accidentul aviatic din localitatea prahoveană Băneşti avea 57 de ani şi era foarte experimentat, fiind comandor în rezervă.

Potrivit unor surse oficiale, pilotul care a murit se numea Petre Lazăr, avea 57 de ani şi era cunoscut drept un pilot foarte experimentat, având funcţia de comandor în rezervă.

Deocamdată nu se cunoaşte motivul prăbuşirii avionului, ancheta procurorilor Parchetul Curţii de Apel Ploieşti fiind în desfăşurare.

În cădere aeronava de mici dimensiuni a lovit un fir de înaltă tensiune, însă alimentarea cu electricitate în zona Băneşti - Câmpina, unde s-a produs accidentul, nu a fost afectată.

Reprezentantul Electrica Muntenia Nord, Marian Popa, a declarat că niciun consumator nu a rămas fără energie electrică şi că stâlpii de electricitate nu au fost dărâmaţi de avion, în aceste condiţii echipele Electrica urmând să intervină, luni, pentru a repara avariile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Prahova; pilotul a murit.
 Vizualizări articol: 446 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Un avion de mici dimensiuni s-a prăbuşit în Prahova; pilotul a murit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei