Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 6 iun 2012 - Anul XVII, nr. 129 (5034)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cei trei botoşăneni morţi într-o pivniţă, intoxicaţi cu "produşi de putrefacţie a dejecţiilor"

Cele trei persoane care au murit duminică într-o pivniţă a unei ferme din localitatea botoşăneană Orăşeni Deal s-au intoxicat cu "produşi de putrefacţie a dejecţiilor", conform rezultatului preliminar al examenului medico-legal, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Conform raportului medico-legal provizoriu, cele trei persoane au murit din cauza insuficienţei cardio-respiratorii acute "ca urmare a edemului pulmonar consecutiv intoxicaţiei acute cu produşi de putrefacţie a dejecţiilor".

De asemenea, în urma intervenţiei la faţa locului a ISU Suceava şi a măsurătorilor executate cu analizorul de gaze, s-a stabilit că în beciul în care au fost găsite persoanele decedate, concentraţia de oxigen înregistrase o scădere de la 20,9% la 18,8%, măsurătorile fiind făcute după mai mult de două ore de la sesizarea incidentului, timp în care încăperea a fost ventilată.

"Concluziile eliberate de Serviciul de Medicină Legală Botoşani sunt provizorii, sub rezerva examenelor ulterioare de laborator. Poliţiştii Serviciului Investigaţii Criminale din Poliţiei Judeţene Botoşani continuă cercetările în această cauză, urmând să fie propusă o soluţie procedurală", a declarat Daniela Ghiorghiescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean.

Trei persoane, Eduard Gaşler (37 ani) şi prietena lui Alina Bejinariu (33 ani) şi un prieten al acestora, Alexandru Racu (38 ani), au murit, duminică după-amiază, în timp ce soţia ultimului a fost salvată după ce au coborât într-o pivniţă a unei ferme din Orăşeni Deal.

Cele patru persoane, împreună cu mai mulţi prieteni au mers, duminică, la un grătar la o fermă din Orăşeni Deal, localitate situată la aproximativ zece kilometri de Botoşani, iar la un moment dat Gaşler, a coborât în pivniţă pentru a lua ceva.

Din cauză că bărbatul întârzia să se întoarcă, prietena lui a coborât după el şi întrucât nici ea nu revenea, un alt bărbat, Alexandru Racu, a mers după ea.

Soţia ultimului, în vârstă de 29 de ani, a intrat şi ea în pivniţă, unde i-a găsit pe cei trei în stare de inconştienţă lângă scara din pivniţă şi a leşinat, iar un bărbat a luat-o de acolo şi a sunat la 112, un echipaj al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Botoşani intervenind şi scoţându-i pe cei trei din pivniţă.

Cei trei au fost preluaţi de echipaje ale Ambulanţei şi SMURD care nu au reuşit să-i resusciteze pe primii doi intraţi în pivniţă, iar al treilea bărbat a murit la scurt timp la spital.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cei trei botoşăneni morţi într-o pivniţă, intoxicaţi cu "produşi de putrefacţie a dejecţiilor".
 Vizualizări articol: 790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cei trei botoşăneni morţi într-o pivniţă, intoxicaţi cu "produşi de putrefacţie a dejecţiilor"0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei