Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 5 iun 2012 - Anul XVII, nr. 128 (5033)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Vaslui: Copil de zece ani, găsit sub un pod în comă alcoolică şi cu hipotermie

Un copil în vârstă de zece ani, din localitatea vasluiană Zăpodeni, a fost dus în stare gravă la spital, luni după-amiază, în comă alcoolică şi cu hipotermie, după ce a fost găsit sub un pod din sat, fără a se cunoaşte împrejurările în care a ajuns acolo, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui, băieţelul a fost observat sub acel pod, în stare inertă, de către un localnic care trecea prin zonă, o parte din trupul copilului zăcând în apa pârâului care trecea pe sub podul respectiv.

Speriat de starea în care se afla băieţelul, localnicul a sunat la numărul de urgenţă 112 pentru a solicita intervenţia unei ambulanţe.

"În momentul în care echipajul medical a ajuns la solicitare, băieţelul se afla în stare de comă alcoolică şi cu hipotermie, cu temperatura corpului de 32 de grade din cauza faptului că o parte din trupul copilului era în apă. Nu ştim ce băuturi alcoolice a consumat, şi nici în ce condiţii a ajuns acolo, mai ales că persoana care l-a găsit nu îl cunoştea prea bine astfel încât să ofere informaţii echipajului medical", a declarat, luni, pentru corespondentul MEDIAFAX managerul SAJ Vaslui, Aurora Popa.

Preluat de echipajul medical, băieţelul a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Vaslui pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Imediat după lăsarea copilului în spital, echipajul medical a sesizat Poliţia cu privire la acest caz pentru identificarea părinţilor şi stabilirea condiţiilor în care a ajuns în stare de comă alcoolică sub acel pod.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Vaslui: Copil de zece ani, găsit sub un pod în comă alcoolică şi cu hipotermie.
 Vizualizări articol: 370 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Vaslui: Copil de zece ani, găsit sub un pod în comă alcoolică şi cu hipotermie5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei