Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 24 mai 2012 - Anul XVII, nr. 118 (5023)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Carmen Bejan a născut la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti; copilul a murit la naştere

 

Fosta studentă la Medicină Carmen Bejan, condamnată pentru participarea la uciderea şi tranşarea unui bărbat, a născut la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti, însă copilul a murit la naştere, din cauza unor malformaţii, au declarat, ieri, surse medicale.

Potrivit surselor citate, Carmen Bejan a fost adusă la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti marţi noapte. Ea a născut la scurt timp după ce a fost adusă la spital, însă copilul a decedat din cauza unor malformaţii.

Carmen Bejan s-a căsătorit, în 11 aprilie, în Penitenciarul Arad, cu fostul deţinut Claudiu Şatran, tatăl copilului.

În 9 aprilie, instanţa respinsese definitiv solicitarea acesteia de a naşte în libertate şi de a-şi îngriji copilul pe o perioadă de un an.

Potrivit unor surse din Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad, Carmen Bejan a avut două întâlniri intime cu un alt deţinut, Claudiu Şatran, care avea o condamnare pentru trafic de droguri. Sursele afirmau că relaţia dintre cei doi ar fi pornit la insistenţele bărbatului, în vârstă de 35 de ani, care i-ar fi trimis fostei studente la Medicină mai multe scrisori. Într-una dintre scrisori, deţinutul i-ar fi propus tinerei să rămână însărcinată cu el, pentru că astfel ar putea obţine o întrerupere a pedepsei pentru a naşte în libertate. Carmen Bejan ar fi acceptat în cele din urmă şi a solicitat conducerii penitenciarului dreptul la întâlniri intime, prima consumându-se în luna august 2011, când ar fi rămas gravidă.

Tatăl copilului, Claudiu Şatran, a fost eliberat condiţionat, în 27 martie, după ce instanţa Judecătoriei Arad a decis că acesta a îndeplinit toate condiţiile legale. El a executat aproximativ zece ani din pedeapsa de 15 ani de detenţie pentru trafic internaţional de droguri şi consum de droguri.

Atunci, Claudiu Şatran declara că se va căsători cu Carmen Bejan şi că va creşte el copilul care se va naşte, fiind vorba de o fetiţă pe care cuplul o va numi Alisa Carmen.

În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara. Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani, şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.

Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost trimişi în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis.

În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Carmen Bejan a născut la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti; copilul a murit la naştere.
 Vizualizări articol: 1238 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Carmen Bejan a născut la Spitalul Universitar de Urgenţă Bucureşti; copilul a murit la naştere5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei