Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 7 mai 2012 - Anul XVII, nr. 103 (5008)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Deva: Un bărbatul şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis

 

Bărbatul care şi-a strangulat soţia, după care s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc din Deva, a scris cu un marker pe picioarele femeii "Facebook", iar vecinii spun că acesta era gelos pentru că bănuia că soţia lui avea o relaţie cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe reţeaua de socializare.

Potrivit şefului Serviciului Judeţean de Medicină Legală Hunedoara, medicul legist Dan Mărculescu, tânăra în vârstă de 28 de ani, ucisă de soţul ei, a fost găsită dezbrăcată, iar pe picioarele acesteia bărbatul a scris cu un marker "Facebook".

"Necropsia tinerei va arăta dacă ea a fost şi violată înainte de a fi omorâtă,", a spus Mărculescu.

Vecinii celor doi soţi povestesc că tânărul era foarte gelos pentru că bănuia că soţia lui a început o relaţie cu un bărbat pe care l-a cunoscut pe Facebook.

Totodată, vecinii susţin că din casa celor doi se auzeau certuri.

"Amândoi au fost plecaţi în Spania unde au stat vreo cinci ani şi acolo s-au născut şi cei doi copii. S-au întors din Spania şi au amenajat apartamentul mamei ei ( tinerei - n.r.), unde locuiau. În februarie, ea a vrut să divorţeze din cauza scandalurilor, iar el a plecat în Suedia la muncă. Au vorbit la telefon şi s-au împăcat şi a retras acţiunea de divorţ. Ieri dimineaţă ( sâmbătă dimineaţă - n.r.) el s-a întors din Suedia şi aseară i-am văzut plimbându-se de mână prin faţa blocului, iar copiii erau pe bicicletă", spune una dintre vecine, Mihaela Rus.

La blocul în care a avut loc crima a venit şi fiul cel mare al bărbatului, dintr-o relaţie anterioară, acesta spunând că nu se aştepta la aşa ceva.

"Nu mă aşteptam la aşa ceva. Nu te aştepţi de la nimeni să facă aşa ceva, darămite de la tatăl meu. Se mai certau, dar toată lumea se ceartă. Nu ştiu cum s-a ajuns aici", a spus tânărul în vârstă de 19 ani.

Cadavrul fmeii de 28 de ani a fost descoperit, duminică dimineaţă, într-un apartament din municipiul Deva, iar anchetatorii spuneau că aceasta a fost strangulată de către soţul său care apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc.

Potrivit procurorului Iulian Avram de la Parchetul de pe lângă Tribunalul Hunedoara, bărbatul în vârstă de 37 de ani şi-a strangulat soţia de 28 de ani, apoi s-a sinucis, aruncându-se de pe un bloc din apropierea celui în care locuia cu familia.

"Cel mai probabil avem de-a face cu o crimă urmată de sinucidere. Bărbatul, care era plecat la muncă în străinătate, a ameninţat-o de mai multe ori pe soţia lui prin telefon, iar ieri (n.r. - sâmbătă) s-a întors acasă, în cursul nopţii având loc o ceartă între cei doi, în urma căreia s-a întâmplat totul", spunea procurorul.

El preciza că în apartamentul în care a fost găsit cadavrul femeii se aflau doi copii de trei şi patru ani, baieţii celor doi soţi.

Potrivit sursei citate, cei doi copii au fost încredinţaţi rudelor pentru moment şi urmează să fie anunţată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Cadavrul bărbatului, care a fost găsit de un trecător, a fost dus la Serviciul Judeţean de Medicină Legală Hunedoara. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Deva: Un bărbatul şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis.
 Vizualizări articol: 580 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Deva: Un bărbatul şi-a ucis soţia şi apoi s-a sinucis0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei