Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 19 apr 2012 - Anul XVII, nr. 90 (4995)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bistriţa: Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de minori şi proxenetism

 

Trei bărbaţi din comuna bistriţeană Petru Rareş au fost reţinuţi de DIICOT Bistriţa-Năsăud pentru trafic de minori şi proxenetism, după ce ar fi racolat mai multe tinere, unele minore, pe care le-ar fi dus în Italia şi le-ar fi obligat să se prostitueze.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, ieri, de Serviciul de Combatere a Criminalităţii Organizate Bistriţa-Năsăud, trei bărbaţi cu vârste de 24, 49 şi 58 de ani, toţi din comuna Petru Rareş, au fost reţinuţi, marţi, pentru 24 de ore, de procurorul DIICOT, urmând să fie prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

Cei trei sunt acuzaţi că, în perioada 2006-2012, au racolat mai multe tinere, unele dintre ele minore, şi, inducându-le în eroare cu privire la activităţile pe care urmau să le desfăşoare, le-au întocmit actele necesare în vederea plecării din ţară, după care le-au transportat în Italia, unde le-au obligat să se prostitueze în folosul lor.

Marţi, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul DIICOT Biroul Teritorial Bistriţa-Năsăud, în baza unei autorizaţii emise de Tribunalul Bistriţa-Năsăud, s-a făcut o percheziţie la locuinţa celor trei din comuna Petru Rareş, fiind puse în executare trei mandate de aducere pe numele acestora.

Procurorul DIICOT a luat măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de cei trei învinuiţi, pentru trafic de minori şi proxenetism, urmând ca aceştia să fie prezentaţi Tribunalului Bistriţa-Năsăud cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bistriţa: Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de minori şi proxenetism.
 Vizualizări articol: 671 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bistriţa: Trei bărbaţi, reţinuţi pentru trafic de minori şi proxenetism0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei