Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 apr 2012 - Anul XVII, nr. 87 (4992)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproximativ 7.000 de angajaţi ai IGSU vor supraveghea manifestările religioase de Paşti

 

Aproximativ 7.000 de angajaţi ai Inspectoratului General pentru Situaţii de Urgenţă (IGSU) vor supraveghea zilnic, la faţa locului, respectarea măsurilor de prevenire a incendiilor în perioada desfăşurării manifestărilor religioase cu public numeros din perioada Paştelui.

Potrivit IGSU, inspectorii de specialitate vor controla, în special vineri şi sâmbătă, dacă sunt respectate măsurile de prevenire şi stingere a incendiilor la lăcaşuri de cult, la unităţi de cazare, la unităţi comerciale şi în spaţiile cu aflux mare de persoane.

"Scopul acestor acţiuni este de a preveni şi înlătura stările de pericol, cauzele potenţiale de incendiu şi neregulile constatate în respectarea normelor şi normativelor în vigoare pe linie de securitate la incendiu. Controalele urmăresc, în mod special, înlăturarea cauzelor potenţial generatoare de incendiu (instalaţii electrice cu improvizaţii, instalaţii de încălzire defecte), dotarea cu mijloace de primă intervenţie şi instruirea personalului pentru intervenţie în caz de producere a unui incendiu", se arată într-un comunicat remis joi MEDIAFAX.

De asemenea, în noaptea de Înviere, angajaţii ISU vor supraveghea lăcaşele de cult care sunt frecventate, în mod tradiţional, de mulţi credincioşi.

Totodată, angajaţii ISU vor instrui preoţii şi personalul mănăstirilor în privinţa regulilor de prevenire şi stingere a incendiilor.

IGSU recomandă, pentru noaptea de Înviere, ca oamenii să nu ţină lumânările în apropierea hainelor şi părului acestora ori a obiectelor combustibile, precum icoane, decoruri, mobilier şi coroane.

Se recomandă, de asemenea, atenţie deosebită atunci când credincioşii se deplasează cu lumânările aprinse în autovehicule.

"Pentru evitarea supraaglomerării bisericii, se recomandă ca aceste manifestări religioase să se organizeze în exterior, iar atunci când totuşi ele se desfăşoară în interior, se va evita permiterea unui număr de credincioşi peste capacitatea construcţiei şi se vor menţine obligatoriu, pe toată durata slujbei, uşile de acces şi evacuare în poziţie deschisă", mai recomandă IGSU.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ 7.000 de angajaţi ai IGSU vor supraveghea manifestările religioase de Paşti.
 Vizualizări articol: 505 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproximativ 7.000 de angajaţi ai IGSU vor supraveghea manifestările religioase de Paşti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei