Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 9 mar 2012 - Anul XVII, nr. 57 (4962)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

O avocată spune că e agresată de fostul soţ şi că a depus zeci de plângeri la Poliţie, fără rezultat

O avocată din Piteşti a depus plângere la Poliţie, susţinând că a fost agresată de fostul ei soţ în faţa Judecătoriei, femeia depunând, de altfel, zeci de plângeri în care reclamă că este agresată de bărbat, iar acesta se apără spunând că avocata se "răfuieşte" cu el, cu poliţiştii şi cu procurorii.

Incidentul s-a petrecut miercuri seară, în faţa unui chioşc de ziare din oraş, femeia spunând că a fost lovită cu picioarele de către fostul ei soţ.

"M-am oprit în faţa unui chioşc de ziare, a venit şi m-a lovit la obraz şi la genunchi, sunt zgâriată, a dat cu picioarele în mine. Au venit jandarmii, l-au dus în holul Judecătoriei, l-au legitimat. Aşa a procedat şi cu prima nevastă, doreşte să-i las două case şi o maşină în urma divorţului, pe baza unor documente falsificate de el în urma sustragerii ştampilei cabinetului de avocatură. Mă şantajează şi spune că nu se lasă până când nu mă omoară", a declarat avocata Ingrid Alexandrescu.

Ea susţine că a depuse zeci de plângeri la Poliţie şi la Parchetul instanţei supreme, însă nu a fost luată nici o măsură.

Fostul soţ al avocatei susţine, la rândul său, că este hărţuit de către avocată.

"Eu nu am făcut decât să mă apăr de ea. A depus 28 de plângeri penale împotriva mea, dintre care s-au soluţionat 22, la care fapta nu există. Când am ieşit de la Parchet s-a năpustit asupra mea şi a spus că rezoluţia nu trebuia să ajungă în mâna mea şi că procuroarea-şefă mi-a dat-o, încălcând flagrant legea. Dacă o să o vedeţi vânătă, să mă anunţaţi şi pe mine. E o răfuială mai veche a ei cu mine, cu poliţişti şi cu procurori, aşa face în toate dosarele, premeditează. Trebuie o expertizare psihiatrică pentru ea. Viaţa mea este un calvar de când m-am despărţit de ea. Soţia mea este hăituită pe străzi, femeia asta are o boală de natură psihică. Mă compară cu criminalul de la Bucureşti (Gheorghe Vlădan -n.r.). E absurd, eu nu am agresat-o, nu am nici o condamnare de opt luni aşa cum susţine ea, fapta este prescrisă. Am fost chemat şi la poligraf, eu am trecut testul, ea l-a picat, eu nu am nici o condamnare, este o femeie bolnavă, trebuie o expertiză psihiatrică", a declarat soţul acuzat, Florin Alexandrescu.

În urma incidentului de miercuri seară, avocata a depus o nouă plângere, la Secţia 3 de Poliţie Piteşti.

"A avut loc un conflict între două persoane. Cei doi au fost căsătoriţi, sunt divorţaţi legal în prezent, s-au întâlnit în zona Judecătoriei Piteşti şi după un schimb de replici, potrivit doamnei implicate, aceasta ar fi fost şi lovită. A fost întocmit un dosar penal pentru loviri şi alte violenţe şi ameninţare şi urmează ca doamna să se prezinte cu certificat medical. În acest moment bărbatul nu poate fi reţinut, se fac cercetări pentru a se stabili ce s-a întâmplat. Mai sunt şi alte plângeri depuse de doamna, dar la alte secţii de poliţie din Piteşti", a declarat purtătorul de cuvânt al Poliţiei Judeţene Argeş, comisar-şef Dănuţ Dinu.

Legea privind combaterea violenţei în familie a fost adoptată în urma unei campanii iniţiate de postul Acasă TV în septembrie 2011. Campania "Durerea nu este iubire", derulată în cadrul emisiunii "Povestiri adevărate", a dus la strângerea a 74.000 de semnături în favoarea adoptării acestei legi.

Legea a fost trimisă în 7 martie la Preşedinţie, pentru promulgare.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului O avocată spune că e agresată de fostul soţ şi că a depus zeci de plângeri la Poliţie, fără rezultat.
 Vizualizări articol: 465 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
O avocată spune că e agresată de fostul soţ şi că a depus zeci de plângeri la Poliţie, fără rezultat0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei