Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 8 mar 2012 - Anul XVII, nr. 56 (4961)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

3 minute şi 27 secunde - Din momentul în care a intrat şi a plecat Vlădan din coafor

Procurorul şef al Secţiei de Urmărire Penală şi Criminalistică, Valentin Şelaru, a declarat că din momentul în care a intrat şi a părăsit coaforul de la Perla Gheorghe Vlădan, a durat trei minute şi 27 de secunde.

Cu şapte secunde înainte de a deschise atacul, o femeie cu un copil au părăsit unitatea din cauză că era aglomerat.

Şelaru a spus că femeia cu copilul ar fi urmat să revină când coaforul se elibera.

Procurorul şef Şelaru le-a prezentat jurnaliştilor filmul atacului armat deschis de Gheorghe Vlădan, prima victimă fiind soţia, apoi casiera.

 

„Ce faci, ai venit să mă omori?”

Florina Vlădan i-a spus soţului ei când l-a văzut în coafor cu pistolul în mână "Ce faci, nu mi-ai făcut destul necazuri, nu m-ai chinuit destul, ai venit să mă omori?", a povestit una dintre colegele acesteia, precizând că aceasta încă de când a venit la serviciu presimţea că se va întâmpla ceva.

Colega Florinei Vlădan a povestit pentru MEDIAFAX că aceasta a venit luni la serviciu cu gândul "să se facă frumoasă", spunând că se săturase de chipul posomorât. Ea a mers la cosmetică, a spus că are un suflet greu, că parcă presimte ceva urât, dar cu toate acestea s-a hotărât să-şi facă un tratament şi, mai mult, a spus că ar vrea să se machieze.

"Aş vrea să mă fac frumoasă. Nu m-am mai făcut de mult. M-am săturat de faţa asta, deşi am un suflet greu şi parcă s-ar întâmpla ceva rău", a spus Florina Vlădan, potrivit relatărilor colegei acesteia.

Femeia a mai spus că luni dimineaţa, în jurul orei 7.00, soţul Florinei - Felicia cum îi spuneau colegele -, a venit la coafor şi a întrebat de ea.

"I-am spus că Felicia lucrează după-amiază, aşa că a plecat. A revenit după-amiază. Felicia s-a dus spre el şi i-a zis: «Ce faci, nu mi-ai făcut destule necazuri, nu m-ai chinuit destul, acum vrei să mă omori?» Nu a mai primit răspuns, pentru că viaţa i-a fost curmată pe loc de glonţul tras de nebun", a mai spus colega Florinei.

Ea a povestit apoi că Gheorghe Vlădan o ura pe casiera coaforului, pentru că de câte ori îşi căuta soţia, aceasta nu i-o dădea la telefon.

"Era furios pe ea, dar nu ştiu dacă ar fi tras. Casiera, însă, după ce a fost ucisă Felicia, a strigat la el: «Ce faci, măi, nenorocitule! Ai omorât-o!». Atunci Vlădan a tras în ea", a mai spus femeia.

 

„Poliţiştii veneau şi ne spuneau că nu pot interveni în discuţiile din familie”

Ceilalţi oameni din unitate au ţipat îngroziţi, iar Gheorghe Vlădan a început să tragă în ei, dar nu în partea de sus a corpului, cum a făcut în cazul soţiei lui şi a casierei, ci mai jos, spre burtă şi picioare, a mai spus colega Florinei Vlădan.

Ea a criticat, totodată, lipsa de reacţie a poliţiştilor, care deşi au fost solicitaţi de mai multe ori să vină la coafor pentru că Gheorghe Vlădan făcea scandal în unitate, nu au avut nici o reacţie.

"Poliţiştii veneau şi ne spuneau că nu pot interveni în discuţiile din familie. Dar el făcea scandal în unitate. Arunca hainele clienţilor, ţipa, ameninţa. Nu are nici o boală. Şi-a pregătit crima în cel mai mic detaliu, inclusiv declarând-se depresiv. Avea pile şi era ocrotit de poliţişti", a mai spus colega Florinei Vlădan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 3 minute şi 27 secunde - Din momentul în care a intrat şi a plecat Vlădan din coafor.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
3 minute şi 27 secunde - Din momentul în care a intrat şi a plecat Vlădan din coafor0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei