Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 14 feb 2012 - Anul XVII, nr. 36 (4941)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

CFR: 301 trenuri anulate, în zonele cu cod portocaliu se va menţine cel puţin un tren de călători

Şapte linii feroviare erau închise ieri şi 301 trenuri au fost anulate, iar în zonele avertizate cu Cod portocaliu de ninsori, în care sunt linii deschise, CFR Călători va încerca să mențină cel puțin un tren de călători pe relație, pentru a se asigura legătura feroviară.

Liniile feroviare închise sunt Ploieşti - Urziceni, Bucureşti Sud - Olteniţa, Urziceni - Slobozia, Făurei - Buzău, Giurgiu Nord - Videle, Alexandria - Zimnicea şi Roşiori Est - Turnu Măgurele.

Pe alte 11 linii se circulă restricţionat din cauza ninsorii şi a viscolului. Cele 11 linii sunt pe rutele Buzău - Iaşi (prin Tecuci), Ciulniţa - Perişoru, Craiova Calafat - Piatra Olt, Tecuci - Lieşti, Tecuci - Mărăşeşti, Adjud - Buzău, Tecuci - Făurei, Făurei - Urziceni, Titu - Târgovişte, Bucureşti - Goleşti, Giurgiu Nord - Grădiştea.

Potrivit situaţiei prezentate pe site-ul CFR, 301 trenuri erau anulate ieri la prânz.

CFR Călători roagă călătorii din zonele afectate de atenționarea Cod portocaliu să călătorească numai dacă este absolut necesar, deoarece în aceste zone sunt posibile anulări de trenuri, dar și întârzieri mari generate de circulația în condiții de iarnă, în spatele plugurilor de zăpadă.

"În aceste zone, în situația în care liniile sunt deschise, CFR va încerca să mențină cel puțin un tren de călători pe relație, astfel încât să existe legături feroviare", precizează CFR Călători..

Compania menţionează că în zonele afectate, nu se vând bilete de călătorie cu anticipație în această perioadă.

De asemenea, pentru perioada 13 - 15 februarie, compania precizează că pentru parcursul neefectuat, la trenurile care înregistrează întârzieri, la solicitarea călătorilor, se va restitui integral contravaloarea biletelor (pentru distanța neefectuată). Pasagerii pot călători, fără plata diferenţelor tarifare, cu alte trenuri sau pe alte rute pentru care au bilete, în situația în care apar modificări în circulația trenurilor la care au bilete valabile, iar în trenuri se pot cumpăra bilete la tarif de casă, în situaţia în care călătorii nu au timp să-şi cumpere bilet din cauza modificărilor de circulaţie, potrivit CFR Călători.

În situația anulării unui tren, călătorii vor fi directionați către alte trenuri cu aceleași destinații, adaugă compania.

CFRCălători recomandă pasagerilor ca, înainte de efectuarea călătoriei, să solicite informaţii despre trenurile anulate şi despre întârzierile produse în traficul feroviar la staţiile CFR din Bucureşti şi din ţară, la telefon 021/9521.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CFR: 301 trenuri anulate, în zonele cu cod portocaliu se va menţine cel puţin un tren de călători.
 Vizualizări articol: 484 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
CFR: 301 trenuri anulate, în zonele cu cod portocaliu se va menţine cel puţin un tren de călători1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei