Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Satu Mare: Aproximativ o sută de persoane au sărbătorit în stradă demisia Guvernului Boc

Aproximativ o sută de persoane, în frunte cu liderii judeţeni ai PSD Satu Mare, s-au adunat, ieri după-amiază, pe platoul din faţa statuii Lupoaicei din municipiu, pentru a sărbători demisia Guvernului Boc, transmite corespondentul MEDIAFAX.
La manifestare au fost prezenţi preşedintele PSD Satu Mare, senatorul Valer Marian, prim-vicepreşedintele PSD Satu Mare, deputatul Gheorghe Ciocan, vicepreşedinţii Mircea Govor şi Mircea Ardelean, primari din judeţ, alături de alte aproape o sută de persoane.
Participanţii au avut steaguri şi pancarte pe care se putea citi "Ieşi afară, javră ordinară", "Băsescu suspendat!", "Anticipate, nu comasate!", "Să trăim bine, Băsescu, fără tine", "Nu vă fie frică, şi Băsescu pică", "Jos Băsescu!".
Un tânăr a avut o marionetă cu chipul lui Traian Băsescu, iar un altul una cu Elena Udrea, pe care scria "Aici sunt banii noştri, în poşetă", iar pe poşetă scria "LV de 12.000 de euro".
Ulterior, a vorbit preşedintele organizaţiei judeţene Satu Mare a PSD, Valer Marian, care a arătat că demisia Guvernului Boc nu înseamnă "sfârşitul bătăliei".
"Sărbătorim astăzi (ieri - n.r.) căderea Guvernului Boc, cel mai neputincios, mai neştiutor, mai veros şi mai corupt guvern din istoria României, nu numai a României postdecembriste. Nici Ceauşescu, nici Dej şi nici Antonescu n-au avut guverne atât de slabe şi în acelaşi timp atât de corupte. Astăzi au fugit şoriceii Emil Boc, Elena Udrea, Traian Igaş, Sulfina Barbu şi alţii. Şobolanul se află încă la Palatul Cotroceni şi miroase tot mai urât acolo, la căldură. Va trebui să-l transferăm într-un loc mai răcoros. Dacă de Ziua Îndrăgostiţilor l-am lăsat pe Băsescu fără drăgălaşa lui Elena şi fără drăgălaşul lui Emil, sper ca de Mărţişor să reuşim să lăsăm această ţară fără acest preşedinte caricatural şi satanist, care a făcut atât de mult rău României. Să strigăm deci: «Mărţişor fără dictator!»", a declarat liderul PSD Satu Mare.
Manifestarea a continuat cu o serie de cântece interpretate de folkistul sătmărean Octavian Bud, printre care "Sfârşitul nu-i aici", "Doamne, ocroteşte-i pe români", "Treceţi batalioane române Carpaţii", "Unde-s banii ţării", "Veniţi la Alba Iulia-n Ardeal".
În pauzele dintre cântece, protestatarii au scandat "Mărţişor fără dictator", "Jos Băsescu", "Ole, ole, ole, nici Băsescu nu mai e", "Dacă vă pasă, nu staţi în casă", "Ieşi afară, javră ordinară", au fluierat şi au huiduit actuala putere din România.
Manifestarea s-a încheiat după aproximativ o oră.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Satu Mare: Aproximativ o sută de persoane au sărbătorit în stradă demisia Guvernului Boc.
 Vizualizări articol: 620 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Satu Mare: Aproximativ o sută de persoane au sărbătorit în stradă demisia Guvernului Boc0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei