Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 7 feb 2012 - Anul XVII, nr. 30 (4935)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: E naivitate să ai încredere în Băsescu; şi ultimul naiv din România tocmai şi-a pierdut jobul

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, ieri, că ar fi "o naivitate" ca cineva să aibă încredere în Traian Băsescu în condiţiile în care "şi ultimul naiv din România, Emil Boc, tocmai şi-a pierdut jobul".
El a făcut această afirmaţie întrebat dacă îi va cere şefului statului, în cadrul întâlnirii de la Cotroceni, garanţii că va dizolva Parlamentul în cazul în care acesta nu va da votul de învestitură pentru următoarele două propuneri de guvern.
"Ce garanţie?! Asta e o naivitate să ai încredere în Traian Băsescu. Şi ultimul naiv din România, Emil Boc, astăzi tocmai şi-a pierdut jobul", a spus liderul PSD.
El şi-a declarat neîncrederea că cineva care îl cunoaşte pe Traian Băsescu îşi poate face iluzii că pot exista garanţii din partea acestuia.
"Aceasta ar fi o iluzie, o naivitate din partea noastră. Uitaţi-vă la Emil Boc. Există un om în această lume care să-i fi îndeplinit şi să-i fi suportat chiar orice? Şi rezultatul care este? L-aţi văzut de dimineaţă", a afirmat social-democratul.
Liderii USL urmează să meargă, de la ora 17.00, la consultările de la Palatul Cotroceni cu preşedintele Traian Băsescu, vizând desemnarea unui nou premier, după demisia lui Emil Boc.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: E naivitate să ai încredere în Băsescu; şi ultimul naiv din România tocmai şi-a pierdut jobul.
 Vizualizări articol: 487 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Ponta: E naivitate să ai încredere în Băsescu; şi ultimul naiv din România tocmai şi-a pierdut jobul5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ponta&compania trimis de
( 7 feb 2012, 11:37:37
ASA REACTIONEAZA UN IRESPONSABIL SI UN JUCATOR LA MIZE MICI. AR SACRIFICA ROMANIA DOAR SA AJUNGA LA PUTERE. OMUL MOMENTULUI E MIHAI RAZVAN UNGUREANU!!!!!!!
1.1  RE: Ponta&compania trimis de
( 7 feb 2012, 11:58:16
Pe cine incearca sa influenteze CRIN? Doar la protestatari mai are trecere pentru ca le mai arunca cate un leu in rest este praf si pulbere!
1.2  RE: Ponta&compania trimis de
( 7 feb 2012, 12:09:50
Nu despre Crin e vorba , hintelijento !
Şi (oricum) chiar de-ai dibui subiectu’ , nu-l pricepi
Dă-ţi pe ochi c-un jet de pronto !
Gâtul portocaliu clăteşte-ţi-l , şi-apoi .. iar să-ncepi :

Pdl e bun , e-n tot şi-n toate
E tot ce ochiu’ poate cuprinde-n zări
Udrea-i sexoasă de ne dă pă spate
Opoziţia-i rea (cu-a lor guri spurcate )
Se pricep doar la bârfe (şi-autoflagelări )
1.3  RE: Ponta&compania trimis de
( 7 feb 2012, 12:53:57
Nu esti decat un sclav al USL,atat.Si da,opozitia se priepe doar la manipularea romanilor saraci material si intelectual.
2.   ABCDAR trimis de
( 7 feb 2012, 12:49:21
Ai nota 4...stai jos!
3.   NEA PONTA SI NEA CRIN? SOLUTII BAAAAAAAAAAA trimis de
( 7 feb 2012, 12:51:04
CE SOLUTII AVTEI MINCINOSILOR PENTRU TARA ASTA? IESITI IN HAITA LA TV.VORBITI NUMAI ABERATII.SOLUTII????????????/N SUNTEM PROSTI TOTI....
3.1  RE: NEA PONTA SI NEA CRIN? SOLUTII BAAAAAAAAAAA trimis de
( 7 feb 2012, 12:57:23
USL nu au solutii pentru iesirea din criza ei si in opozitie nu pot sa aiba un monitor omun asa ca e mai greu sa faca un program de guvernare.
4.   Ponta...poc... trimis de
( 7 feb 2012, 13:17:26
In urma ultimului sondaj de opinie, ...socrul lui Ponta...are la prim ministru...cca 55,5% , daciana, 40%...iar bunica Dacianei...undeva la 33%...deci tot peste PDL+Base...!
Asa ca abia acum vad rautatea lui Base...in a nu numi...pe nime3ni din familia...princiara...SARBU, care se trage din clanul de Hohentzholer in concubinaj cu....familia...ROmanov....de rusia...! Sia asa eu iesit...eminentele sale...rosii, si numai bune de guvernare!
5.   Poanta trimis de
( 7 feb 2012, 13:37:01
Eu in locul lui Base il puneam pe Poanta prim ministru, sa-l fi vazut atunci pe zdreanta ala pe unde scotea camasa..incepea sa tremure cred.
5.1  RE: Poanta trimis de
( 7 feb 2012, 14:37:55
să nu-ţi doreşti aşa ceva nici în somn! veninosul ăsta mic ne-ar duce-n cap în patru luni de zile. nu a muncit niciodată, vezi cv-ul său, nu ştie cum se fac banii şi ceea ce e mai rău nu ştie să cheltuie banii cu folos.
5.2  RE: Poanta trimis de
( 7 feb 2012, 16:53:03
Doamne fereste!!!!!!!!cum sa-l puna pe ala ministru. din ambitii personale l-a scos pe geoana, din fruntea senatului, lucru facut in detrimentul partidului pe care il conducea. si ne putem imagina ca unul ca asta ar sti sa guverneze o tara?
6.   Jos usl!!!!!!!! trimis de
( 7 feb 2012, 16:48:38
mi-e groaza ca hotii din usl s-ar putea intoarce la guvernare. si ca si cum n-ar fi de ajuns ca sunt niste hoti, mai au si doi i.... in frunte.
7.   Ponta a uitat ceva... trimis de
( 7 feb 2012, 23:42:40
cred ca datorita rasturnarii cu masina la raliu a uitat un lucru foarte important.va spun ce:a impartit ciolanul cu pdlistii si acum vrea sa-l imparta cu colegul crin. e adevarat ce canta el acum,dar nici el nu are credibilitate beton

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei