Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 feb 2012 - Anul XVII, nr. 25 (4930)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Braşov: Simulare cu maşini de teren la locul accidentului provocat de Şerban Huidu

Experţi din cadrul Laboratorului de Expertize Criminalistice Braşov au făcut o simulare cu maşini de teren, pe DN1, în zona localităţii Timişul de Sus, unde fostul realizator TV Şerban Huidu a provocat un accident soldat cu trei morţi, expertiza urmând să fie terminată în februarie sau martie.
Potrivit procurorului Carmina Reit, purtător de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Braşov, în cadrul procedurilor de expertizare a maşinii de teren a lui Huidu experţii Laboratorului Interjudeţean de Expertize Criminalistice (LIEC) Braşov au făcut o simulare în zona accidentului, fiind folosite maşini de teren similare cu cea a vedetei TV, pentru a testa coeficienţii de aderenţă ai bolidului, transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Au făcut cei de la laborator o analiză, o simulare în zona accidentului, aceasta făcând parte din procedura de expertiză criminalistică în astfel de cazuri. Nu s-au formulat încă concluzii preliminare. E posibil să mai dureze expertiza. Poate în februarie sau martie să fie gata. Durează destul de mult pentru că LIEC Braşov trebuie să facă faţă la şase judeţe pe care le are în competenţă", a declarat Reit pentru corespondentul MEDIAFAX.
Şerban Huidu a fost implicat, în 16 octombrie 2011, într-un accident de circulaţie în Timişul de Sus, judeţul Braşov, soldat cu moartea a trei persoane.
Parchetul Judecătoriei Braşov a început în 18 octombrie 2011 urmărirea penală faţă de Şerban Huidu, pentru uciderea din culpă a celor trei persoane. El se afla la volanul unei maşini de teren, iar în urma neadaptării vitezei la condiţiile de drum (carosabil ud), a pătruns cu maşina pe contrasens şi a lovit autoturismul Dacia în care se aflau cele trei persoane.
Huidu a anunţat în 24 octombrie, printr-un mesaj postat pe blogul personal, că nu va mai prezenta emisiunea "Cronica Cârcotaşilor", la Prima TV, retrăgându-se din viaţa publică.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Braşov: Simulare cu maşini de teren la locul accidentului provocat de Şerban Huidu.
 Vizualizări articol: 601 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Braşov: Simulare cu maşini de teren la locul accidentului provocat de Şerban Huidu0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei