Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 30 ian 2012 - Anul XVII, nr. 23 (4928)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ger în cea mai mare parte a ţării

Astăzi vremea va fi deosebit de rece, geroasă în special dimineaţa şi noaptea în cea mai mare parte a ţării. Temperaturile maxime vor fi cuprinse între -14 şi -4 grade, iar cele minime, în general, între -25 şi -15 grade.
În partea de vest a teritoriului se vor înregistra în continuare valori uşor mai ridicate, atât ziua, cât şi noaptea. Cerul va fi variabil, cu înnorări temporare în regiunile extracarpatice unde doar pe arii restrânse vor fi ninsori slabe. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan, sudul Moldovei.
Izolat se va semnala ceaţă asociată cu depunere de chiciură.
În Bucureşti vremea va fi geroasă, mai ales dimineaţa şi noaptea. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de -9 grade, iar cea minimă va fi de -19...-17 grade, mai scăzută în zona preorăşenească. Cerul va fi variabil, iar vântul va sufla slab şi moderat.
Mâine vremea va fi în continuare deosebit de rece, geroasă în cea mai mare parte a ţării, în special dimineaţa şi noaptea, cu maxime termice, în general, între -14 şi -4 grade şi minime între -27 şi -17 grade, mai ridicate în Banat, Crişana şi pe litoral.  Cerul va fi variabil, cu unele înnorări în estul şi sudul ţării, unde izolat va fulgui. Vântul va sufla slab şi moderat, cu unele intensificări în Dobrogea, Bărăgan şi sudul Moldovei. Cu precădere dimineaţa şi noaptea pe arii restrânse va fi ceaţă, asociată cu depunere de chiciură.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ger în cea mai mare parte a ţării.
 Vizualizări articol: 527 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ger în cea mai mare parte a ţării0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei