Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 28 ian 2012 - Anul XVII, nr. 22 (4927)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Arafat: Patru persoane au murit în ultimele zile din cauza vremii

Patru persoane şi-au pierdut viaţa din cauze corelate cu vremea, în Dâmboviţa, Giurgiu, Brăila şi Tulcea, a declarat, vineri, subsecretarul de stat în Ministerul Sănătăţii, Raed Arafat.
Subsecretarul de stat a precizat că în Dâmboviţa a fost vorba despre o persoană în vârstă care a ieşit din casă, aceasta fiind ulterior găsită moartă într-un şanţ, iar în Brăila o altă persoană şi-a pierdut viaţa după ce ambulanţa pe care o solicitase a fost blocată în zăpadă.
Raed Arafat a mai spus că în celelalte două cazuri este vorba de un om înjunghiat la Tulcea şi un bărbat care a murit în maşină intoxicat cu monoxid de carbon, în judeţul Giurgiu, cealaltă persoană cu care se afla în autoturism fiind salvată.
Potrivit lui Raed Arafat, 25 de pacienţi din diferite locaţii au nevoie de intervenţia SMURD, operaţiunile fiind în curs de finalizare.
"Avem pe listă de dimineaţă 25 de pacienţi la care trebuie să ajungem, la unii s-a ajuns deja, dar lista nu este fixă", a mai spus Raed Arafat.
Subsecretarul de stat a precizat că Inspectoratul General de Aviaţie şi SMURD au colaborat pentru recuperarea a trei femei care au născut, una dintre ele chiar vineri dimineaţă.
De asemenea, echipele SMURD au transportat de la Buzău la Bucureşti un copil intubat, ventilat, în stare septică.
Raed Arafat a precizat că vor fi intervenţii şi pentru pacienţi dializaţi sau pentru alte cazuri, în afară de judeţul Călăraşi trebuind să se intervină cu elicoptere în Giurgiu, Ialomiţa şi Buzău.
Secretarul de stat Ioan Dascălu, şeful Departamentului Ordine şi Siguranţă Publică, a precizat că Inspectoratul General de Aviaţie intervine cu şase elicoptere, fiecare putând evacua aproximativ 15 persoane, celelalte trei fiind folosite în intervenţii de salvare pentru urgenţe medicale.
O femeie de 87 de ani din comuna dâmboviţeană Corbii Mari a fost găsită moartă, vineri, pe o stradă din localitate, din cauza frigului.
"Din primele date rezultă că femeia de 87 de ani din localitatea dâmboviţeană Corbii Mari avea afecţiuni psihice, locuia singură şi pleca deseori de acasă, iar acum ar fi plecat după ora 2.00, fiind găsită moartă de o vecină, lângă gardul unei case de pe uliţă. Era îmbrăcată sumar şi desculţă şi era îngheţată", a declarat şeful Poliţiei Găeşti, Alexandru Iorga.
Din cauza ninsorii şi a viscolului, două persoane, un bărbat şi o femeie, au fost găsite inconştiente, joi, într-o maşină cu numere de Bulgaria, acoperită cu un strat gros de zăpadă, pe DN 5 Bucureşti - Giurgiu, în localitatea Adunaţii Copăceni. Ulterior, acestea au fost transportate la un spital din Capitală, însă bărbatul a murit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Arafat: Patru persoane au murit în ultimele zile din cauza vremii.
 Vizualizări articol: 518 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Arafat: Patru persoane au murit în ultimele zile din cauza vremii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei