Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 ian 2012 - Anul XVII, nr. 12 (4917)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Mazăre, despre proteste: Doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor

Primarul municipiului Constanţa, Radu Mazăre, i-a felicitat pe românii care au ieşit în stradă şi susţine că doar în acest mod "pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor care cheltuiesc banii ţării pe fel de fel de trăznăi", transmite corespondentul MEDIAFAX.
"Le spun bravo, bravo, bravo. De un an de zile spun că doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor care cheltuiesc banii ţării pe fel de fel de trăznăi. Dacă simt că le-a ajuns cuţitul la os, bravo, în stradă", a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, Radu Mazăre.
El a spus că este posibil să participe şi el la un miting, cel mai probabil în Bucureşti.
Mazăre a precizat că reacţia oamenilor îl face să se simtă mândru că este român.
"Mă miră şi mă face să fiu mândru că sunt român. Îmi pierise mândria asta după cât timp ne călca pe gât Chioru'. Şi la Revoluţia din '89 au fost violenţe şi am schimbat conducătorul", a explicat primarul Constanţei.
Mazăre a mai spus că nu înţelege de ce jandarmii au agresat manifestanţii în Bucureşti în condiţiile în care în anii '90 Ion Iliescu a lăsat protestatarii în Piaţa Universităţii aproape o lună de zile.
"Nu înţeleg de ce îi fugăresc şi îi bat jandarmii. Iliescu cel hulit ca fiind comunist ne-a lăsat în Piaţa Universităţii aproape o lună. Băsescu cel anticomunist şi democrat i-a luat la bătaie din prima zi. Dacă îl dau jos pe Chioru' galeriile echipelor de fotbal, mă las de kite şi mă apuc de fotbal", a afirmat Mazăre.
El a precizat că a acordat autorizaţie de miting zilnic până pe 31 ianuarie, între orele 08.00 şi 23.00, Asociaţiei "Haiducilor" condusă de Nicolae Mavrodin.
Edilul susţine că aceştia vor protesta în faţa Prefecturii Constanţa solicitând demisia prefectului de Constanţa, a Guvernului, a preşedintelui Traian Băsescu, solicitând organizarea de alegeri anticipate şi dorind să transmită un mesaj de solidaritate cu dr. Raed Arafat.
Mazăre a mai fost întrebat şi cum şi-a petrecut vacanţa în Honduras şi Venezuela, dar a spus că nu este momentul potrivit pentru a aborda acest subiect.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Mazăre, despre proteste: Doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor.
 Vizualizări articol: 1352 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Mazăre, despre proteste: Doar aşa pot fi daţi jos Chioru' şi tanti Nuţi şi toată şleahta lor5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Sucevean trimis de
(17 ian 2012, 11:52:04
da-te-n p.l.m de monden....astia incearca sa profite acum de nebuneala asta din Romania....ce dracu hai sa-i dam jos pe astia dar nu sa-i punem inapoi pe ceilalti nenorociti...
2.   Fidel Castro trimis de
(17 ian 2012, 13:14:08
Bou asta nu isi da seama ca protestam impotriva clasei politice in care se afla si el nabab cretin in frunte cu Nastase, Antonescu si Basescu!
3.   Haideti la protest oameni buni!!!!! trimis de
(17 ian 2012, 13:25:24
diseara in centrul sucevei, asteptam cat mai multa lume..
4.   Spre mai bine trimis de
(17 ian 2012, 13:50:52
Acest articol este nesemnat, probabil ca autorul va trebui, pana la urma, sa fie dl. Mazare. Daca dsa a spus asemenea lucruri, vedem aici un mod in care nu trebuie actionat pentru scoaterea clicii PDL de la putere. Ca trebuie sa cada regimul care este destul de apropiat de dictatura lui Ceausescu, sunt perfect de acord. Dar ca sa apara dl.Mazare, printre manifestanti, poate si in uniforma nazista, nu ar fi chiar un lucru inspirat. Caci ar putea sa eternizeze tocmai ceea ce dsa afirma ca vrea sa dea jos. Mai avem pe cineva in functie, cea mai inalta din stat, care spunea acum vreo doua luni ca i-ar sprijini pe nazisti, daca acestia ar mai exista. Cred ca nu ar strica si ceva seriozitate in procesul de democratizare al Romaniei. Altfel, de la (neo)ceausism, vom ajunge din nou, prin metode violente, la (neo)iliestism, apoi, incet-incet, prin alte reforme economice, iar la dictatura, si procesul se va repeta la infinit. Dle. Mazare, stati acolo, la primaria Constanta, si bucurati-va ca exista intelectuali mult mai saraci ca dvs. Lasati oamenii sa-l dea jos, si sa speram ca nu vor fi necesare varsari de sange pentru acest lucru. Oamenii sufera, isi risca si viata, sa-i luam in serios!
5.   Nu stiu trimis de
(17 ian 2012, 14:53:18
nu stiu cum sa spun, dar abia acum e lipsa de democratie. Nu-i suport pe nici unul, dar stiu ca intr-o democratie adevarata odata la cativa ani lumea se duce la vot si voteaza ce va fi in perioada urmatoare. La noi imediat dupa alegeri cum nu ne convine ceva cerem alegeri anticipate, cerem demiterea guvernului si al presedinteleui dar de 20 de ani nici un partid aflat in opozitie nu a venit cu nimic constructiv , doar JOS JOS JOS !!!! asta nu e nici civilizatie, nici democratie - asta e puterea pumnului si oglindirea needucarii atat a clasei politice cat si a populatiei intoxicate de media.....

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei