Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 16 ian 2012 - Anul XVII, nr. 11 (4916)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

USL a demarat o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu

Uniunea Social Liberală a anunţat, duminică, demararea unei campanii online de strângere de semnături pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu, prin crearea unui formular online.
"Acesta este primul pas al campaniei, urmând ca el să fie continuat de organizaţii în fiecare localitate din ţară. Românii au ieşit în stradă să arate că nu mai vor să îl accepte ca preşedinte al ţării pe Traian Băsescu. USL vrea o Românie corectă, o Românie a bunului-simţ, iar primul pas este înlăturarea preşedintelui. În prezent, majoritatea parlamentară nu mai reflectă voinţa majorităţii românilor, aşa că aceasta acţiune este singura cale prin care putem pune presiune democratică pe actuala conducere a ţării. Ieşirea din criză se va putea face doar prin schimbarea lui Traian Băsescu şi prin alegeri anticipate parlamentare", se arată într-un comunicat de presă al USL.
Cei care vor să semneze formularul, disponibil la adresa http://uslonline.ro/petitie/, sunt invitaţi să-şi scrie numele, prenumele, oraşul de unde este şi adresa de email.
"USL strânge semnături pentru înlăturarea lui Traian Băsescu! Primul pas - online, alături de cei care deja susţin că Traian Băsescu este principalul vinovat pentru starea României de azi. Înscrie-te pe aceasta listă, iar USL va tine cont de mesajul tău! Nu trebuie să îţi dai toate datele online, pentru că nu este sigur, dar echipele noastre te vor contacta! O Românie corectă, o Românie de bun-simţ începe cu acest pas! Vino alături de noi!", scrie pe pagina de internet care găzduieşte petiţia online.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului USL a demarat o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu.
 Vizualizări articol: 1118 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
USL a demarat o campanie online de strângere de semnături pentru demiterea lui Băsescu5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   * trimis de
(16 ian 2012, 13:27:46
Băsiştii joacă tenis cu sângele românului
Cu nervii şi cu viitorul lui .. se joacă
Îl  ☭ până- ajunge viaţa .. seacă
Oare (prin asta) o fi sfârşitul băsismului ?

Abea aştept să semnez şi eu
Mă-ntreb : vom ieşi din starea de lăptucă ?
Oricum multe zile BĂSISMUL nu mai apucă
Le doresc să devină un “balast” .. pentru veceu
2.   Anarhie sau prostie trimis de
(16 ian 2012, 21:30:40
Domnilor aveti ce ati votat .No fi base bun dar oare nastase 7 case sau ilescu bunicuta securista au fost mai buni chiar nu mai sunt alte cai decat ANARHIA OARE EU CU CINE VOTEZ [MAI GANDITIVA CAND VOTATI,UITATI BOALA AIA NUMITA COMUNISMUL DRAGI TOVARASII]
3.   Comunism? trimis de
(17 ian 2012, 09:26:34
Cine vorbeste de comunism la USL? Dragi tovarasI portocalii, rog insistent sa-i scoateti in fata pe fostii secretari de partid, actuali propagandisti ai portocalei stricate, pe fostii tortionari ai regimului ceausist care acum au orbul gainii, pentru ca altfel o sa-i trecem noi pe lista de onoare a PDL-ului. Nu de alta dar este strigator la cer, un fost secretar BOB, care nu-ti permitea sa vorbesti decat in lumina documentelor de partid, ateu pana in maduva oaselor, acuma grohaie si mananca rahat in cotetul fermei portocalii si mai face si niste cruci de gandesti ca-i protopop. Chiar nu mai este rusine IN PORCARIA PDL-ista, de demnitate nici vorba. DRACU SA VA IA, BOMBALAILOR.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei