Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 6 ian 2012 - Anul XVII, nr. 3 (4908)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Fosta studentă la Medicină condamnată pentru crimă cere întreruperea pedepsei pe motiv că e gravidă

Carmen Bejan, fosta studentă la Medicină din Timişoara care a fost condamnată la 20 de ani de închisoare după ce ar fi participat la uciderea şi tranşarea unui bărbat, cere întreruperea pedepsei pe motiv că este însărcinată şi vrea să nască în libertate, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit reprezentanţilor Tribunalului Arad, Carmen Bejan a depus recent o cerere de întrerupere a executării pedepsei cu închisoarea, iar termenul de judecată a acesteia este 16 ianuarie.
În cerere, Carmen Bejan menţionează că este însărcinată, însă nu precizează în câte luni.
Fosta studentă cere să nască în libertate şi să i se permită să stea un an cu copilul acasă.
Tânăra nu precizează cine este tatăl copilului, iar reprezentanţii Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, unde este încarcerată, nu au putut oferi deocamdată mai multe informaţii.
Carmen Bejana beneficiat de vizite intime în închisoare şi astfel a rămas însărcinată, afirmă surse din cadrul Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, citate de corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit surselor citate, fosta studentă condamnată pentru crimă s-a încadrat în prevederile legale care acordă persoanelor private de libertate dreptul la vizite intime trimestriale, cu soţul/soţia sau concubinul/concubina.
Conducerea Penitenciarului de Maximă Siguranţă Arad, unde este deţinută Carmen Bejan, nu a dorit să ofere nici un fel de informaţii legate de viaţa intimă a acesteia.
Reprezentanţii Biroului de presă al penitenciarului afirmă că Bejan a depus o cerere în care solicită să îi fie respectată viaţa intimă şi să nu fie date publicităţii nici un fel de informaţii cu caracter personal.
În iunie 2011, instanţa supremă i-a condamnat definitiv pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea, cei doi studenţi la Facultatea de Medicină din Timişoara care au ucis şi tranşat un bărbat, la 20 de ani de închisoare cu executare.
Atunci, instanţa supremă a respins recursurile celor doi studenţi, astfel că aceştia au rămas cu condamnarea primită la Curtea de Apel Timişoara.
În 20 ianuarie 2011, Curtea de Apel Timişoara i-a condamnat pe Carmen Bejan şi Sergiu Florea la 20 de ani de închisoare cu executare, după ce Tribunalul Timiş îi condamnase la 16 ani de detenţie. Totodată, instanţa i-a obligat pe aceştia să plătească familiei victimei despăgubiri materiale de 20.000 de euro.
În vara anului 2009, cadavrul tranşat al unui bărbat a fost găsit într-o maşină aflată în faţa unui cămin studenţesc din Timişoara.
Sergiu Florea şi Carmen Bejan, pe atunci în vârstă de 20 de ani şi studenţi la Universitatea de Medicină din Timişoara, au fost arestaţi în 2 august 2009.
Sergiu Florea a fost arestat sub acuzaţia de omor, iar Carmen Bejan pentru complicitate la omor. În urma audierilor, încadrarea juridică pentru studenta arestată a fost schimbată în omor. Totodată, cei doi au fost supuşi unei expertize psihologice la Institutul de Medicină Legală "Mina Minovici", care să ateste dacă au avut sau nu discernământ în momentul în care au comis crima.
Sergiu Florea şi Carmen Bejan au fost trimişi în judecată, în luna noiembrie 2009, pentru omor deosebit de grav şi profanare de morminte, ultima încadrare făcând referire la faptul că cei doi l-au tranşat pe bărbatul pe care l-au ucis. Tribunalul Timiş a prelungit apoi mandatele de arestare în cazul celor doi.
Totodată, Florea a fost transferat din arestul Poliţiei Timiş la Penitenciarul din Timişoara, iar Carmen Bejan a fost transferată la Penitenciarul de Maximă Siguranţă Arad.
În mai 2010, cei doi tineri au fost condamnaţi de Tribunalul Timiş la câte 16 ani de închisoare cu executare, sentinţa fiind atacată cu recurs, care s-a judecat la Curtea de Apel Timişoara.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fosta studentă la Medicină condamnată pentru crimă cere întreruperea pedepsei pe motiv că e gravidă.
 Vizualizări articol: 1353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Fosta studentă la Medicină condamnată pentru crimă cere întreruperea pedepsei pe motiv că e gravidă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   ?! trimis de
( 7 ian 2012, 00:51:28
o simpla intrebare am?! oare cine e de fapt vinovatul!? de ce nu avem o militie ca altadata care sa`si puna o mie si una ce intrebari intr`un caz!? ....e normal...fiecare vrea sa ajunga acasa....ca e tarziu ...sau ca familia il asteapta....dat totusi meseria e meserie si trebuie facuta ca atare.....pt. mine daca s`ar baga noii(buni iesiti pe dreptate din facultati)care sa lupte pt aceasta dreptate care nu prea exista..., eu unul care am nu am studiat atat de mult, ar avea dreptate in verdictul cu moartea la moarte nenebig grin
si in ,plus ...esti bolnav mintal sa tai un om bucatele doar daca nu esti vre`un spion,legionar,sau apartinanad de vre`o capusha religioasabig grin
in fine...traim in romaniabig grin

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei