Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 5 ian 2012 - Anul XVII, nr. 2 (4907)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Holzindustrie Schweighofer a finanţat în 2011 proiecte sociale de 900000 euro în Suceava,Alba, Bacău

Firma austriacă Holzindustrie Schweighofer a finanţat, în cursul anului 2011, proiecte sociale în valoare de peste 900.000 de euro în educaţie, sănătate şi protecţie socială în judeţele Suceava, Alba şi Bacău, unde compania deţine unităţi de producţie, transmite corespondentul MEDIAFAX.
Potrivit unui comunicat al companiei, Holzindustrie Schweighofer s-a implicat şi în anul 2011 în activităţi de natură socială cu scopul de a ajuta comunitatea cu care interacţionează, finanţând proiecte sociale cu o valoare de peste 900.000 euro.
Astfel, în oraşul sucevean Siret, s-a construit o seră pentru persoane cu handicap, a fost dotat spitalul de psihiatrie cu mobilier şi echipamente, a fost construit un loc de joacă pentru copii şi s-au achiziţionat şi donat alimente persoanelor nevoiaşe fără venituri.
De asemenea, se află în fază avansată de proiectare câte un bloc de locuinţe sociale la Siret şi Rădăuţi.
Pentru liceul Lucian Blaga din Sebeş, judeţul Alba, au fost finanţate lucrări de reparaţii, de renovare a tâmplăriei şi de modernizare a izolaţiei termice, în valoare de peste 120.000 euro, iar localitatea băcăuană Comăneşti s-au făcut sponsorizări de peste 500.000 de euro pentru lucrări de modernizare la standarde europene a spitalului din localitate, ce permit acestuia o reintegrare în topul spitalelor din România.
De asemenea, au fost efectuate lucrări de modernizare ale ferestrelor şi sistemului de încălzire la Şcoala Generală "Ciprian Porumbescu" şi Şcoala Nr.9 din localitate, în timp ce la creşa de copii nr. 1 s-au reabilitat interioarele, acoperişul, izolaţia, ferestrele şi a fost înlocuită instalaţia de încălzire.
"Implicarea firmei Holzindustrie Schweighofer în proiecte sociale rămâne o constantă ce ghidează noi eforturi pentru un an viitor mai bun, iar principiul calităţii, specific politicii firmei, ne dă speranţa că alte asemenea proiecte vor fi duse la bun sfârşit", se menţionează în comunicat.
Holzindustrie Schweighofer activează pe piaţa din industria de prelucrare a lemnului din România, având investiţii de peste 300 de milioane de euro şi o cifră de afaceri de 300 de milioane euro anual.
Grupul operează patru fabrici de prelucrare a lemnului, la Sebeş, Rădăuţi, Siret şi Comăneşti.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Holzindustrie Schweighofer a finanţat în 2011 proiecte sociale de 900000 euro în Suceava,Alba, Bacău.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Holzindustrie Schweighofer a finanţat în 2011 proiecte sociale de 900000 euro în Suceava,Alba, Bacău0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei