Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 29 dec 2011 - Anul XVI, nr. 306 (4904)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc către miniştri: Aveţi grijă de părinţi cât de mult puteţi, nu poţi şti ce se va întâmpla

Premierul Emil Boc le-a spus miniştrilor, la finalul şedinţei de guvern, să aibă grijă de proprii părinţi "cât de mult pot", deoarece nu au cum să ştie ce se va întâmpla la un moment dat, au relatat agenţiei MEDIAFAX surse participante la reuniune.
"La finalul şedinţei de guvern, după ce la început miniştrii i-au transmis condoleanţe, premierul, clar emoţionat şi cu vocea tremurândă, le-a spus miniştrilor că este bine să aibă grijă de părinţi cât de mult pot, pentru că nu poţi şti ce se va întâmpla", au arătat sursele.
Tatăl premierului Emil Boc, Ioan Boc, a decedat, marţi seară, la Spitalul de Recuperare din Cluj-Napoca, la vârsta de 87 de ani, după ce a suferit, în ultimii ani, trei atacuri vascular-cerebrale, transmite corespondentul MEDIAFAX, citând surse apropiate familiei.
Sursele citate au declarat, marţi, corespondentului MEDIAFAX că premierul Emil Boc este aşteptat să sosească la Cluj-Napoca, însă nu au putut preciza când.
Şedinţa săptămânală de guvern era pregătită pentru miercuri dimineaţa, dar a fost reprogramată pentru marţi seara, la ora 20.00, după ce premierul Emil Boc a aflat de starea tatălui său, astfel încât şeful Guvernului să poată pleca imediat spre Cluj-Napoca.
Directorul Spitalului de Recuperare din Cluj-Napoca, Sanda Patrichi, declara, cu o zi în urmă, corespondentului MEDIAFAX că starea lui Ioan Boc, care a suferit un accident vascular cerebral şi a fost spitalizat, era stabilă.
"Starea pacientului Ioan Boc este stabilă. Pacientul este stabil din punctul de vedere al tensiunii, cordului, analize sanguine. Nu este o condiţie foarte bună, dar sperăm să trecem peste asta şi lucrurile să se îmbunătăţească şi mai mult", declara Sanda Patrichi.
Ioan Boc, tatăl premierului Emil Boc, a suferit un accident vascular cerebral, fiind internat, în 13 decembrie, la Spitalul Clinic de Recuperare din Cluj-Napoca.
În noiembrie, Ioan Boc, în vârstă de 87 de ani, a fost internat la Spitalul de Pneumologie din Cluj, cu o afecţiune pulmonară. El a fost externat după câteva zile, timp în care i-au fost făcute mai multe investigaţii şi i s-a recomandat un tratament.
Tatăl premierului a suferit, anii trecuţi, alte două accidente vasculare cerebrale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc către miniştri: Aveţi grijă de părinţi cât de mult puteţi, nu poţi şti ce se va întâmpla.
 Vizualizări articol: 404 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc către miniştri: Aveţi grijă de părinţi cât de mult puteţi, nu poţi şti ce se va întâmpla0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei