Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 20 dec 2011 - Anul XVI, nr. 300 (4898)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Muncitorii români care revin din străinătate au dublat traficul în vama Nădlac

Muncitorii români care revin din străinătate pentru petrecerea sărbătorilor de iarnă au dublat traficul la în vama arădeană Nădlac în ultimele 24 de ore, când pe aici au intrat în ţară 13.600 de persoane, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Poliţiei de Frontieră Arad, 13.600 de persoane au intrat în România doar prin vama arădeană Nădlac, în ultimele 24 de ore, astfel că traficul s-a dublat faţă de o zi obişnuită.

“Este vorba în special de români care muncesc în străinătate şi revin în ţară pentru a petrece sărbătorile alături de familie", a declarat Flavia Rohozneanu, purtătorul de cuvânt al Poliţiei de Frontieră Arad.

Prin cele patru puncte de frontieră din judeţ, respectiv Nădlac, Vărşand, Turnu şi Curtici (doar feroviar), în ultimele 24 de ore au intrat în România aproape 17.000 de persoane. În acelaşi timp, din ţară au plecat prin aceste puncte doar patru mii de persoane.

Conform sursei citate, numărul celor care intră în România se va menţine ridicat până la finalul săptămânii, respectiv înainte de Crăciun, astfel că în punctele de frontieră din judeţ au fost luate măsuri de fluidizare a traficului, printre care suplimentarea personalului de control şi a benzilor rutiere.

Luni, la Nădlac erau deschise patru benzi de intrare, faţă de două în mod obişnuit, fiind disponibile alte două benzi în caz de aglomeraţie. Timpul de aşteptare la controlul de frontieră nu a depăşit 15 minute, conform autorităţilor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Muncitorii români care revin din străinătate au dublat traficul în vama Nădlac.
 Vizualizări articol: 430 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Muncitorii români care revin din străinătate au dublat traficul în vama Nădlac0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei