Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 10 dec 2011 - Anul XVI, nr. 292 (4890)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ministerul Educaţiei deschide un Tel Verde pentru semnalarea cazurilor de corupţie din învăţământ

Ministerul Educaţiei va deschide, de săptămâna viitoare, un Tel Verde unde să fie semnalat orice caz de corupţie din sistemul de învăţământ, a declarat, ieri, pentru MEDIAFAX ministrul Daniel Funeriu.

"De fiecare dată când nu trădaţi un act de corupţie, vă trădaţi un pic ţara. Ministerul pe care îl conduc va deschide în perioada imediat următoare o Linie Verde pentru semnalarea tuturor actelor de corupţie din şcoli", a spus ministrul Educaţiei, Daniel Funeriu, în faţa elevilor din cele 31 de licee bucureştene, la ceremonia de încheiere a celei de-a doua ediţii a proiectului "Tinerii împotriva corupţiei".

Ministrul Educaţiei a salutat iniţiativa organizatorilor de a promova transparenţa, integritatea şi responsabilitatea în rândul elevilor prin încurajarea unei atitudini de cetăţeni activi în combaterea fenomenului de corupţie.

Daniel Funeriu a mai spus că va încuraja personal implicarea elevilor în prevenirea sau demascarea actelor de corupţie din sistemul de învăţământ.

La eveniment au paricipat reprezentanţi ai Ministerului Administraţiei şi Internelor, Direcţiei Generale Anticorupţie, Serviciului Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti, ISMB, Prefecturii Capitalei, profesorii şi tinerii liceelor implicate în proiect, precum şi reprezentanţi ai societăţii civile şi mass-media.

Evenimentul, organizat de Asociaţia Pro Democraţia, în parteneriat cu Direcţia Generală Anticorupţie, Serviciul Anticorupţie pentru Municipiul Bucureşti şi Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti, care a marcat Ziua Internaţională Anticorupţie, a inclus festivitatea de premiere a echipelor de liceeni care au prezentat cele mai bune proiecte de prevenire a fenomenului de corupţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ministerul Educaţiei deschide un Tel Verde pentru semnalarea cazurilor de corupţie din învăţământ.
 Vizualizări articol: 688 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ministerul Educaţiei deschide un Tel Verde pentru semnalarea cazurilor de corupţie din învăţământ0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Super idee trimis de
(10 dec 2011, 13:09:05
Sper sa fiu primul "apelant" al acestui numar si sa sesizez faptul ca GUVERNUL ROMANIEI prin ministrul Funeriu si cel de finante (na ca nu mai stiu cum se numeste) SUNT CEI MAI MARI CORUPTI, prin faptul ca nu respecta LEGEA EDUCATIEI care prevede 6% din PIB pentru invatamant, si nu au respectat nici legile intermediare care prevedeau ca SALARIILE PROFESORILOR NU VOR SCADEA. Mai reclam CCR ca fiind CEA MAI CORUPTA INSTITUTIE, care accepta sa fie incalcate legile. Exemplu: in 2011 salariile profgesorilor trebuiau sa revina la valoarea dinainte de taierea celor 25 procente. Restul reclamatiilor vor fi MICI GAINARII pe langa cele sus mentionate.
2.   Bravo trimis de
(10 dec 2011, 23:19:24
sunt de acord cu tine......
intre timp poate il ia dracu pe funeriu cu toata sleata lui de dobitoci analfabeti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei