Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 6 dec 2011 - Anul XVI, nr. 288 (4886)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sorin Ovidiu Vîntu pierde şi procesul cu Elena Udrea în care a cerut daune de un milion de euro

Sorin Ovidiu Vîntu a pierdut, ieri, la Tribunalul Bucureşti şi procesul cu ministrul Elena Udrea, în care a cerut daune de un milion de euro pentru afirmaţii calomnioase, după ce în urmă cu o săptămână o altă instanţă i-a respins o cerere similară într-un proces cu premierul Emil Boc.

Tribunalul Bucureşti a respins, ieri, acţiunea lui Sorin Ovidiu Vîntu în care a cerut ca ministrul Elena Udrea să îi plătească daune de un milion de euro pentru afirmaţii calomnioase postate pe blogul personal.

Decizia poate fi contestată de Sorin Ovidiu Vîntu, caz în care dosarul va ajunge la Curtea de Apel Bucureşti.

Avocatul Elenei Udrea spunea, la ultimul termen al procesului, că singura probă adusă în acest dosar este un extras de pe blogul personal al ministrului Dezvoltării Regionale. "La dosar, Sorin Ovidiu Vîntu a depus doar un extras din pagina de blog a Elenei Udrea", arăta avocatul ministrului.

El a explicat şi motivele pentru care Elena Udrea a scris despre Sorin Ovidiu Vîntu pe blog: "Au existat la acea vreme o serie de articole de presă, atât pe publicaţia Jurnalul Naţional, cât şi la Realitatea TV, privind un pretins complot al Elenei Udrea la deturnarea candidaturii lui Vasile Blaga la funcţia din PDL", a explicat avocatul, arătând în continuare că ministrul "a simţit nevoia unor luări de poziţie publică".

În 15 octombrie 2010, Sorin Ovidiu Vîntu a acţionat-o în instanţă pe Elena Udrea într-un dosar care are ca obiect răspunderea civilă delictuală, daunele solicitate fiind de un milion de euro.

Sorin Ovidiu Vîntu l-a acţionat în judecată şi pe Emil Boc, dosarul fiind înregistrat tot în 15 octombrie 2010. Vîntu i-a cere daune de un milion de euro pentru acuzaţiile aduse cu privire la cazul FNI şi de o eventuală implicare într-o lovitură de stat. În 29 noiembrie, Tribunalul Bucureşti i-a respins cererea.

Sorin Ovidiu Vîntu l-a dat în judecată şi pe Traian Băsescu, acţiunea fiind înregistrată la Tribunalul Bucureşti în august 2009. La termenul anterior, din 18 noiembrie, instanţa a stabilit amânarea cauzei până la 17 februarie 2012. Şi în acest dosar, cuantumul daunelor solicitate este de un milion de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sorin Ovidiu Vîntu pierde şi procesul cu Elena Udrea în care a cerut daune de un milion de euro.
 Vizualizări articol: 353 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sorin Ovidiu Vîntu pierde şi procesul cu Elena Udrea în care a cerut daune de un milion de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Euro trimis de
( 6 dec 2011, 18:02:49
E te te,se face NUS cu 3 milioane de euro in pasi de allegretto,exact cum "s-a pricopsit" si cu sumele de la FNI sau Petrom Service.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei