Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 dec 2011 - Anul XVI, nr. 287 (4885)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Cinci persoane date în urmărire după ce au fost condamnate la închisoare, prinse de poliţişti

Cinci persoane condamnate pentru furt, vătămare corporală, loviri sau alte violenţe şi date în urmărire pentru a fi încarcerate au fost prinse de poliţişti în urma unor acţiuni care au avut loc la sfârşitul acestei săptămâni.

În judeţul Satu Mare, poliţiştii de la investigaţii criminale au prins doi bărbaţi condamnaţi la închisoare pentru furt şi, respectiv, complicitate la furt calificat. Cei doi erau daţi în urmărire pentru că se sustrăgeau executării pedepselor de doi şi, respectiv, trei ani de închisoare, se arată într-un comunicat de duminică al Poliţiei Române.

Un alt bărbat dat în urmărire a fost prins în municipiul Brăila, fiind încarcerat în Penitenciarul de Maximă Siguranţă Galaţi. Acesta fusese condamnat de Judecătoria Brăila, în 25 noiembrie, la zece luni închisoare pentru săvârşirea de infracţiuni la regimul circulaţiei rutiere.

În judeţul Vaslui, un bărbat din comuna Albeşti, pe numele căruia autorităţile judiciare au emis mandat de executare a unei pedepse privative de libertate, a fost prins de poliţiştii Biroului Judeţean al Poliţiei Transporturi Feroviare, în zona staţiei CFR Vaslui. Bărbatul, care are de ispăşit o pedeapsă de un an şi zece luni de închisoare pentru vătămare corporală, a fost încarcerat în Penitenciarul Vaslui.

În judeţul Suceava, poliţiştii Secţiei de Poliţiei Rurală din Bogdăneşti au prins un bărbat din comuna Fântâna Mare, condamnat la un an de închisoare pentru lovire sau alte violenţe. Acesta a fost reţinut şi încarcerat în arestul IPJ Suceava.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci persoane date în urmărire după ce au fost condamnate la închisoare, prinse de poliţişti.
 Vizualizări articol: 675 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cinci persoane date în urmărire după ce au fost condamnate la închisoare, prinse de poliţişti0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei