Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 1 dec 2011 - Anul XVI, nr. 284 (4882)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Preşedintele i-a înaintat în grad pe şefii SPP, STS şi oficiali MApN

Directorii SPP şi STS, Lucian Pahonţu şi Marcel Opriş, au fost înaintaţi în grad de preşedintele Traian Băsescu, pe lista decretelor de avansare semnate de şeful statului figurând şi numele lui Ilie Botoş, director general adjunct al Direcţiei Generale de Informaţii a Armatei.

Astfel, Ilie Botoş a fost înaintat la gradul de general-locotenent cu trei stele. De asemenea, a fost înaintat în gradul de general-locotenent cu trei stele generalul-maior cu două stele Cârnu Fănică, şeful SMFA, locţiitorul pentru operaţii şi instrucţie, Valeriu Nicuţ şi Cătălin Zisu, şeful Comandamentului Logistic Întrunit.

Ioan Oprişor, secretar al CSAT, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele.

Astfel, şeful SPP, general-locotenentul cu trei stele Lucian Pahonţu, a fost înaintat în gradul de general cu patru stele. Marcel Opriş, general-locotenent cu trei stele şi şef al STS, a fost de asemenea înaintat în grad, fiind făcut general cu patru stele.

Prim-adjuncul şefului SPP, Gabriel Creţu, a fost înaintat la gradul de general-maior – cu două stele. Au fost de asemenea înaintaţi în grad Cristian Cioc şi Costin Nedelea, din conducerea SPP.

Preşedintele i-a mai înaintat în gradul de general-maior cu două stele pe Cătănici Avram - fost şef al Garnizoanei Bucureşti, în prezent comandant al Diviziei 4 Infanterie Gemina -; Ioniţă Ariton, şef al Statului Major al Forţelor Terestre din Ministerul Apărării Naţionale; Maria Lupu, şefa Direcţiei Financiar-contabile din MApN, locţiitorul şefului Departamentului pentru Armamente din MApN, Cătălin-Adrian Moraru.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşedintele i-a înaintat în grad pe şefii SPP, STS şi oficiali MApN.
 Vizualizări articol: 962 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşedintele i-a înaintat în grad pe şefii SPP, STS şi oficiali MApN0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei