Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 28 nov 2011 - Anul XVI, nr. 281 (4879)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Alba Iulia: Mii de porţii de friptură şi cârnaţi, pregătite pentru participanţii la Ziua Naţională

Autorităţile din Alba vor pregăti aproape 7.000 de porţii de friptură şi cârnaţi care vor fi împărţite gratuit, alături de un pahar de vin, de 1 Decembrie, participanţilor la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale a României, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit reprezentanţilor Prefecturii Alba, instituţia va pregăti, în acest an, aproape 7.000 de porţii de friptură şi cârnaţi care vor fi împărţite gratuit, alături de un pahar de vin, în 1 Decembrie, participanţilor la manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale a Românie.

Mâncarea va fi pregătită începând de marţi în bucătăria unui hotel din Alba Iulia, iar apoi, în 1 Decembrie, va fi distribuită din corturi amplasate pe Platoul Romanilor, în zona în care se desfăşoară cele mai multe dintre manifestările dedicate Zilei Naţionale a României.

Prefectul de Alba, Ştefan Bardan, a declarat, sâmbătă, corespondentului MEDIAFAX, că masa populară nu trebuie considerată o "pomană electorală", ci o dovadă de ospitalitate din partea organizatorilor pentru cei care vin la Alba Iulia.

"Această aşa-numită masă populară este în special pentru cei veniţi din altă parte la Alba Iulia, oamenii care vin de la sute sau mii de kilometri", a spus Bardan.

Guvernul României a alocat, în acest an, pentru manifestările de la Alba Iulia dedicate Zilei Naţionale 800.000 de lei, jumătate din sumă fiind primită de Prefectura Alba, iar cealaltă jumătate de administraţia locală din Alba Iulia.

Manifestările vor cuprinde evenimente culturale, sportive, ştiinţifice, dar şi concerte de folclor şi spectacole pentru tineri. De asemenea, în 1 Decembrie, la Alba Iulia va avea loc şi o paradă a forţelor Ministerului Administraţiei şi Internelor.

Autorităţile din Alba i-au invitat la manifestările organizate la Alba Iulia cu ocazia Zilei Naţionale atât pe Regele Mihai, cât şi pe preşedintele Traian Băsescu. Ulterior, autorităţile din Alba au fost informate oficial că Regele Mihai şi membrii familiei regale nu vor participa la manifestările de la Alba Iulia.

Liderul PSD, Victor Ponta, anunţa că cei trei co-preşedinţi ai USL vor participa, de 1 Decembrie, la sărbătoarea de la Alba Iulia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Alba Iulia: Mii de porţii de friptură şi cârnaţi, pregătite pentru participanţii la Ziua Naţională.
 Vizualizări articol: 503 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Alba Iulia: Mii de porţii de friptură şi cârnaţi, pregătite pentru participanţii la Ziua Naţională0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei