Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 nov 2011 - Anul XVI, nr. 277 (4875)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Secretariatul şi publicitatea, cele mai căutate domenii în ultimele trei luni

Cele mai multe aplicaţii primite, în raport cu numărul de anunţuri de angajare publicate, sunt pentru domeniile secretariat şi publicitate, în perioada august-octombrie 2011, conform celei mai recente statistici Myjob.ro.

Cu cât raportul dintre numărul de CV-uri trimise şi numărul de joburi este mai mare, cu atât interesul pentru un domeniu este mai mare, se arată într-un comunicat de marţi remis de Myjob.

Domeniile pentru care românii au manifestat cel mai mare interes în perioada august-octombrie 2011, chiar dacă nu au existat un număr de locuri de muncă vacante pe măsura numărului de aplicaţii, au fost secretariat, publicitate/PR, alimentaţie/comerţ, contabilitate şi distribuţie, potrivit sursei citate.

Prin comparaţie, acest top al interesului faţă de anumite domenii arăta astfel, în aceeaşi perioadă din 2010: secretariat, contabilitate, resurse umane, telecomunicaţii şi customer support, conform statisticilor Myjob.ro.

Faţă de anul trecut, interesul pentru locurile de muncă în domeniul secretariat a crescut cu 24,5 la sută. În publicitate/PR numărul de locuri de muncă a scăzut cu 7 la sută în perioada analizată din 2011 faţă de anul precedent, iar aplicaţiile trimise au crescut cu 15 la sută, raportat la numărul de joburi. Pentru domeniul contabilitate şi-au manifestat interesul cu o cincime mai multe persoane (19,5 la sută) în august-octombrie 2010 faţă de perioada similară din 2011.

În ceea ce priveşte raportul pe sexe, femeile sunt mai interesate decât bărbaţii să se angajeze în 2011 (56 la sută faţă de 44 la sută), în timp ce în 2010 raportul era uşor inversat: 51 la sută dintre aplicaţii erau în rândul bărbaţilor, faţă de 49 la sută femei care îşi căutau un loc de muncă pe site-ul Myjob.ro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Secretariatul şi publicitatea, cele mai căutate domenii în ultimele trei luni.
 Vizualizări articol: 423 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Secretariatul şi publicitatea, cele mai căutate domenii în ultimele trei luni0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei