Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 21 nov 2011 - Anul XVI, nr. 275 (4873)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Traian Igaş şi şeful Poliţiei Române cer ca evaluarea poliţiştilor să fie corectă şi obiectivă

Ministrul de Interne, Traian Igaş, şi şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, le cer şefilor inspectoratelor de poliţie ca evaluarea ofiţerilor şi a subofiţerilor pe acest an să fie corectă şi obiectivă, astfel încât calificativul "foarte bine" să fie acordat doar celor care s-au remarcat.

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, şi şeful Inspectoratului General al Poliţiei Române (IGPR), chestorul Liviu Popa, au declarat, sâmbătă, într-o conferinţă de presă susţinută la Oradea, după o reuniune la care au participat şefii inspectoratelor judeţene de poliţie, că le-au cerut acestora ca evaluarea să fie "corectă", transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Azi (sâmbătă - n.r.) am transmis un mesaj foarte clar şefilor de inspectorate judeţene, că data de 1 decembrie va fi o zi în care vom face anumite avansări în grad, iar cei care vor fi propuşi de jos în sus să fie doar cei care s-au remarcat în cursul anului. Poliţiştii care au acţionat cu dăruire şi profesionalism - nu voi ezita să-i avansez chiar a doua zi, pentru că vrem să dăm un semnal clar celor care vor să muncească şi să fie profesionişti. De asemenea, le-am cerut ca evaluarea ofiţerilor şi subofiţerilor pe acest an să fie corectă, să reflecte activitatea fiecărui angajat. Cei care şi-au făcut datoria şi s-au remarcat să primească calificativul «foarte bine», dar cei care nu s-au remarcat în mod deosebit să primească calificativele pe care le merită", a declarat ministrul Traian Igaş.

Igaş a adăugat că "în trecut, peste 95 la sută din poliţişti aveau calificative «foarte bine» şi în judeţele unde lucrurile mergeau bine, şi în judeţele unde lucrurile mergeau prost".

La rândul său, şeful Poliţiei Române, Liviu Popa, a afirmat că este important ca aparatul poliţienesc să evalueze corect activitatea angajaţilor, fără a se ţine seama de criterii extraprofesionale, de ordin social sau de altă natură.

"Este important să avem o apreciere obiectivă a activităţii poliţiştilor, pentru că nu vreau să mai existe niciun fel de aprecieri de genul că «hai să-i dăm calificativul pentru că altfel nu poate fi avansat sau că altfel, săracul, o să aibă nu ştiu ce alte probleme»…", a spus şeful Poliţiei Române.

În ultimele zile, la Oradea a avut loc o întâlnire a conducerii Poliţiei Române cu toţi şefii inspectoratelor judeţene de poliţie din ţară, pentru analizarea situaţiei operative, ocazie cu care ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, şi şeful IGPR, Liviu Popa, au avut şi o întâlnire cu conducerea Poliţiei ungare, pentru discutarea unor măsuri care să fie luate de ambele părţi pentru scăderea infracţionalităţii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Traian Igaş şi şeful Poliţiei Române cer ca evaluarea poliţiştilor să fie corectă şi obiectivă.
 Vizualizări articol: 390 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Traian Igaş şi şeful Poliţiei Române cer ca evaluarea poliţiştilor să fie corectă şi obiectivă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei