Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 19 nov 2011 - Anul XVI, nr. 274 (4872)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Şeful IGPR anunţă că autorităţile române şi ungare pregătesc acţiuni comune pentru siguranţa rutieră

Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, anunţă că, după accidentele produse recent în Ungaria în care au fost implicaţi cetăţeni români, poliţiştii celor două state vor acţiona după un plan comun pentru siguranţa traficului rutier, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şeful Poliţiei Române, chestorul Liviu Popa, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă la Oradea, că, în urma accidentelor produse pe autostrăzile din Ungaria şi soldate cu moartea unor cetăţeni români, poliţiştii din cele două state vor acţiona după un plan comun pentru prevenirea unor astfel de evenimente.

"S-a pus la punct un plan comun de acţiune pentru prevenirea accidentelor rutiere, iar săptămâna viitoare, miercuri, în localitatea Artand din Ungaria va avea loc o întâlnire tehnică a poliţiştilor care vor fi implicaţi în proiect. Acolo se vor prezenta măsurile care se vor lua în următoarea perioadă", a declarat şeful Poliţiei Române.

Chestorul Liviu Popa a arătat că unele din măsuri vor viza intensificarea verificărilor comune ale Poliţiei Rutiere şi autorităţilor din domeniu.

"Este necesară identificarea cauzelor care au dus la acele tragedii şi stabilirea unui pachet complex de măsuri, în care vor fi implicate toate autorităţile rutiere, una din aceste măsuri fiind intensificarea verificărilor comune ale Poliţiei Rutiere şi ale celorlalte autorităţi din domeniu", a spus Liviu Popa.

În ultimele şase luni, 22 de cetăţeni români au murit în trei accidente grave produse pe autostrăzile din Ungaria. Cel mai recent s-a petrecut în 11 noiembrie, când cinci români şi-au pierdut viaţa şi 27 au fost răniţi după ce un microbuz românesc a intrat într-un TIR slovac, pe autostrada M70, la graniţa Ungariei cu Slovenia.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şeful IGPR anunţă că autorităţile române şi ungare pregătesc acţiuni comune pentru siguranţa rutieră.
 Vizualizări articol: 642 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Şeful IGPR anunţă că autorităţile române şi ungare pregătesc acţiuni comune pentru siguranţa rutieră0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei