Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2011 - Anul XVI, nr. 247 (4845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Iliescu, admonestat la Iaşi de şeful unui ONG, care i s-a adresat cu: "Măi, animalule! "

Preşedintele de onoare al PSD Ion Iliescu a fost admonestat la Iaşi de către preşedintele organizaţiei non-guvernamentale FAPTA Sorin Bălănescu, care i-a spus "Măi, animalule!", la ieşirea din clădirea unde fostul şef al statului tocmai îşi lansase o carte, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ieri după-amiază, la ieşirea din clădirea Muzeului Unirii din Iaşi, Ion Iliescu a fost admonestat de şeful organizaţiei FAPTA din Iaşi, Sorin Bălănescu, acesta strigând către fostul şef al statului "Măi, animalule!".

Bălănescu, alături de un prieten, l-a aşteptat pe Ion Iliescu la poarta Muzeului Unirii, unde fostul şef al statului şi-a lansat volumul "Fragmente de viaţă şi istorie trăită".

Ion Iliescu n-a avut nici o reacţie la afirmaţia lui Bălănescu, urcând rapid în maşină, alături de liderul local al PSD Gheorghe Nichita.

Sorin Bălănescu a declarat pentru corespondentul MEDIAFAX că are libertatea să spună orice doreşte şi că nu a folosit cuvinte urâte la adresa fostului şef al statului.

"Am strigat «Măi, animalule!», replică pe care, la un moment dat, când era preşedinte, a folosit-o şi Iliescu. Consider că Iliescu a îngropat România 20 de ani, la fel cum primarul Nichita a distrus oraşul şi l-a îngropat în datorii", a afirmat Sorin Bălănescu.

El a precizat că nu a fost amendat de către poliţiştii locali, prezenţi la faţa locului.

"A venit la mine şeful Poliţiei Locale şi m-a întrebat ce caut în locul respectiv. Eu i-am răspuns, întrebându-l ce caută Iliescu la Iaşi", a spus Bălănescu.

În luna iulie a acestui an, preşedintele FAPTA Iaşi, Sorin Bălănescu, a fost amendat de către poliţişti, fiind acuzat că a provocat scandal în faţa unui centru de cartier al primăriei, unde Gheorghe Nichita urma să ţină audienţe.

El a împărţit atunci pliante cu conţinut critic la adresa primarului Nichita, spunându-le poliţiştilor că va părăsi zona doar după ce va termina de distribuit pliantele.

Ulterior, el a fost preluat de poliţiştii, urcat cu forţa în duba Poliţiei, fiind amendat pentru tulburarea liniştii publice.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iliescu, admonestat la Iaşi de şeful unui ONG, care i s-a adresat cu: "Măi, animalule! ".
 Vizualizări articol: 655 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iliescu, admonestat la Iaşi de şeful unui ONG, care i s-a adresat cu: "Măi, animalule! "0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei