Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 19 oct 2011 - Anul XVI, nr. 247 (4845)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Aproximativ o sută de persoane la funeraliile lui Ştefan Lungu; familia lui Huidu a trimis o coroană

Aproximativ o sută de persoane au participat, marţi seară, la funeraliile lui Ştefan Lungu Balogh, una dintre victimele accidentului provocat de Şerban Huidu, familia realizatorului TV trimiţând o coroană de flori, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Ştefan Lungu Balogh, în vârstă de 65 de ani, a fost înmormântat în cimitirul "Căpşunica" din cartierul Astra al Braşovului, în prezenţa a aproximativ 100 de persoane - rude, prieteni, foşti colegi.

Prietenii apropiaţi ai acestuia spun că era un om foarte priceput, spontan, căruia îi plăcea să călătorească şi că făcuse turul Europei cu Dacia pe care o conducea duminică.

"Era un om foarte bun, cu mâini din aur, ajuta la orice şi era îndrăgit de toţi. Cu acea maşină în acest an a făcut turul europei. Era un şofer foarte bun şi îi plăcea să călătorească", a spus Aurica Pal, prietenă de familie.

Zoltan Pal, un alt prieten al lui Ştefan Lungu, spune că acesta era un om foarte spontan, care îşi lua oala cu sarmale în maşină şi pleca la Câmpulung să petreacă Paştele.

Ştefan Lungu Balogh era căsătorit şi avea un fiu care este inginer şi care locuieşte la Bucureşti.

Bărbatul a fost angajat al "Hidromecanica", la fel ca şi celelalte două victime ale accidentului - Magda Drăghici (54 de ani) şi Ioan Garbis (57 de ani).

Cei trei lucrau la firma Toledo SRL de pe Calea Feldioarei din Braşov, o societate care activează în domeniul distribuţiei de maşini de legat, înfoliat, maşini de paletizat, maşini de lipit şi materiale consumabile şi la care Garbis şi Drăghici erau asociaţi şi patroni, iar Lungu era şoferul.

Duminică, deşi patronii firmei aveau maşini personale de teren, Lungu a insistat să folosească maşina firmei, o Dacia Logan, căreia îi pusese cauciucuri de iarnă cu câteva zile în urmă.

Tot marţi seară, sicriele cu trupurile neînsufleţite ale celorlalte două victime ala accidentului au fost depuse la capele. Trupul femeii a fost dus la capela Bisericii "Sfinţii Apostoli Petru si Pavel" de pe strada Aurel Vlaicu din Braşov, în timp ce sicriul cu trupul neînsufleţit al lui Ioan Garbis a fost depus la Capela Bisericii greceşti "Sfânta Treime" din Braşov, urmând ca bărbatul să fie îngropat miercuri în cimitirul bisericii.

Cei trei se aflau, duminică, în autoturismul Dacia Logan care a fost lovit de maşina de teren Mercedes condusă de realizatorul TV Şerban Huidu.

Şerban Huidu se afla la volanul unei maşini de teren Mercedes şi circula dinspre Capitală spre Braşov, iar la ieşirea din localitatea Timişul de Sus, într-o zonă în care sunt curbe, viteza legală fiind de 30 km. la oră, a intrat cu maşina pe contrasens şi a izbit autoturismul Dacia. El se afla în maşină împreună cu soţia sa, cu cei doi copii în vârstă de 2 şi 4 ani şi cu bona acestora.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aproximativ o sută de persoane la funeraliile lui Ştefan Lungu; familia lui Huidu a trimis o coroană.
 Vizualizări articol: 612 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Aproximativ o sută de persoane la funeraliile lui Ştefan Lungu; familia lui Huidu a trimis o coroană0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei