Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 6 oct 2011 - Anul XVI, nr. 236 (4834)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Zece români suspectaţi de furt de motoare de ambarcaţiuni au fost arestaţi în Italia

Autorităţile italiene au arestat, în colaborare cu Poliţia română, zece cetăţeni români suspectaţi de furt şi trafic cu motoare de ambarcaţiuni, informează pagina online a agenţiei Adnkronos.

Motoarele erau furate de la ambarcaţiuni staţionate în porturile de pe litoralul italian şi erau scoase din Italia prin Slovenia.

Ancheta a fost coordonată de Parchetul din Trieste (nordul Italiei). Potrivit site-ului de ştiri Italiah24.it, procurorii italieni s-au deplasat de mai multe ori în România, la Arad, Bocşa, Reşiţa şi Tulcea, pentru a efectua percheziţii, în colaborare cu autorităţile române, la domiciliile unor persoane care se ocupau cu traficul de motoare.

În cursul operaţiunii, au fost confiscate 32 de motoare de ambarcaţiuni uşoare, materiale informatice şi numeroase documente.

Zece români au fost arestaţi, fiind surprinşi în flagrant în timp ce încercau să transporte motoare furate din Italia în Slovenia, cu destinaţia România.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Zece români suspectaţi de furt de motoare de ambarcaţiuni au fost arestaţi în Italia.
 Vizualizări articol: 354 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Zece români suspectaţi de furt de motoare de ambarcaţiuni au fost arestaţi în Italia0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Motoare? trimis de
( 6 oct 2011, 16:36:27
Cam atat le-a mai ramas si lor sa fure, ca nu prea mai au ce bicicletele, scuterele le-au cam terminat,utilajele de constructii au fost dotate majoritatea cu sisteme de urmarire, iar in cazul motoarelor de barci- ciorditorii nostri au gasit nisa!
Ca o consolare, am ramas surprins , cand in 2009, aflat in Norvegia, am aflat ca verisoarei mele i se furase motorul de la iahtulet, nu cred ca neaparat de catre romani-asa ca se intampla si la case mai mari si nu neaparat de catre romani.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei