Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 sep 2011 - Anul XVI, nr. 216 (4814)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

ANSVSA: Amenzi de aproape 250.000 de lei în benzinării şi spaţii de agrement

Inspectorii sanitari veterinari au aplicat, în perioada iulie - septembrie, 259 de amenzi în valoare de aproape 250.000 de lei, în unităţi de alimentaţie publică din benzinării şi spaţii de agrement, informează, luni, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară şi pentru Siguranţa Alimentelor (ANSVSA).

Acţiunile de control, desfăşurate în perioada 4 iulie – 2 septembrie au avut ca tematică respectarea normelor şi condiţiilor de igienă în unităţile de alimentaţie publică amplasate în locurile de agrement şi în incinta staţiilor de distribuţie a carburanţilor şi au vizat 3.853 de unităţi.

"Au fost controlate 1.788 de unităţi de alimentaţie publică, 1.407 de unităţi de comercializare a produselor alimentare, 426 de tonete sau rulote şi 232 de cofetării sau laboratoare de cofetărie-patiserie, gelaterii sau unităţi de tip fastfood. Abaterile constatate de către inspectorii sanitari veterinari şi pentru siguranţa alimentelor au fost sancţionate cu 259 de amenzi, cu o valoare totală de 249.920 de lei şi au fost retrase de la comercializare 1.185 de kg de produse alimentare care ar fi pus în pericol sănătatea consumatorilor", se arată în comunicatul remis, luni, agenţiei MEDIAFAX.

De asemenea, pentru trei unităţi, două restaurante din judeţele Mureş şi Sibiu şi o piaţă agroalimentară din judeţul Braşov, au fost emise ordonanţe de suspendare a activităţii, iar pentru alte trei au fost emise ordonanţe de interzicere a activităţii: un magazin alimentar şi un bar din judeţul Mureş şi o rulotă din judeţul Cluj.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului ANSVSA: Amenzi de aproape 250.000 de lei în benzinării şi spaţii de agrement.
 Vizualizări articol: 475 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
ANSVSA: Amenzi de aproape 250.000 de lei în benzinării şi spaţii de agrement0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei