Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 5 sep 2011 - Anul XVI, nr. 209 (4807)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Timiş: Tânărul găsit mort în curtea unui depozit, posibil sinucigaş după ce a picat bacul

Poliţiştii iau în calcul ipoteza ca tânărul din Republica Moldova al cărui cadavru a fost găsit în curtea unui depozit din Timişoara să se fi sinucis, aruncându-se de pe o clădire, mai ales că aflase că nu a promovat examenul de bacalaureat.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş, Mădălina Mezdrea a declarat, ieri, că poliţiştii iau în calcul şi varianta unei sinucideri în cazul morţii tânărului de 19 ani, descoperit în curtea unui depozit din Timişoara.

Potrivit lui Mezdrea, în urma investigaţiilor poliţiştii au stabilit că tânărul din Republica Moldova era domiciliat în Timişoara şi ieri   dimineaţă a aflat că a picat bacalaureatul.

Ea a precizat că, din această cauză, ei nu exclud posibilitatea ca tânărul să se fi sinucis, aruncându-se de pe o clădire aflată în incinta depozitului în care a fost descoperit cadavrul.

"În urma investigaţiilor, poliţiştii au stabilit că tânărul a plecat de acasă, duminică dimineaţă, să îşi vadă rezultatele la bacalaureat. Din investigaţii a reieşit că el a picat bacalaureatul, de aceea nu excludem posibilitatea ca acesta să se fi sinucis, iar rănile care iniţial păreau produse în urma unui accident rutier să fi fost, de fapt, produse prin faptul că el s-a târât pentru a ajunge la mansarda imobilului aflat în curtea acelui depozit", a precizat Mezdrea.

Potrivit anchetatorilor, tânărul de 19 ani, Marius S., fusese elev la Liceul "Emanuil Ungureanu" din municipiu, iar săptămâna trecută a susţinut pentru a doua oară examenul de bacalaureat, după ce în sesiunea din vară l-a picat.

Părinţii tânărului le-au declarat anchetatorilor că acesta era deprimat şi a plecat supărat de acasă ieri, în jurul orei 9.00, deoarece nu reuşise să promoveze examenul de bacalaureat nici în sesiunea din toamnă.

Conform site-ului bacalaureat.edu.ro, tânărul a obţinut nota 9.00 la limba şi literatura română, 5,05 la biologie şi 4,35 la matematică în sesiunea de toamnă a bacalaureatului.

Cadavrul tânărului de 19 ani din Republica Moldova a fost descoperit, ieri, în curtea unui depozit din Timişoara.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Timiş Andreea Cinteză declara că administratorul unui depozit din Timişoara a sunat, ieri, la numărul de urgenţă 112 după ce a descoperit cadavrul unui tânăr în incinta firmei.

Cinteză spunea că, din primele verificări, medicii legişti au tras concluzia că tânărul ar putea fi victima unui accident rutier, iar corpul său ar fi fost mutat în incinta depozitului situat la ieşirea din Timişoara.

Cadavrul tânărului a fost transportat la Institutul de Medicină Legală, iar poliţiştii au deschis o anchetă pentru a stabili cauzele exacte ale decesului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Timiş: Tânărul găsit mort în curtea unui depozit, posibil sinucigaş după ce a picat bacul.
 Vizualizări articol: 585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Timiş: Tânărul găsit mort în curtea unui depozit, posibil sinucigaş după ce a picat bacul0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei