Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 20 iun 2011 - Anul XVI, nr. 143 (4741)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Imprudenţă

Patru morţi, după ce rapidul Bucureşti-Suceava a lovit o maşină în judeţul Iaşi

Patru persoane au murit în judeţul Iaşi, sâmbătă după-amiază, după ce autoturismul în care se aflau a fost lovit în plin, la o trecere de cale ferată, de trenul rapid Bucureşti-Suceava.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Iaşi, Silvia Spiridon, declara că şoferul maşinii nu s-a asigurat la trecerea peste calea ferată.

Cele patru persoane au murit pe loc, autoturismul fiind târât câteva sute de metri de locomotiva trenului. Garnitura se deplasa cu o viteză de 120 de kilometri la oră.

 

Maşina lovită de tren fusese cumpărată din banii câştigaţi la loterie în Italia

Autoturismul lovit de un tren, sâmbătă, în zona localităţii ieşene Stolniceni-Prăjescu, fusese cumpărat din banii câştigaţi la loterie în Italia de către două din cele patru persoane care şi-au pierdut viaţa în urma accidentului, iar cei doi urmau să se căsătorească luna viitoare.

În maşina implicată în accidentul din zona localităţii Stolniceni-Prăjescu se aflau patru persoane, două dintre acestea, un bărbat şi o femeie, întorcându-se recent din Italia, unde câştigaseră suma de 100.000 de euro la loterie.

Elena Mocanu, de 44 de ani şi Costică Alexa, de 40 de ani, îşi cumpăraseră din banii câştigaţi la loto în Italia un autoturism Opel şi au decis să revină în România pentru a se căsători.

"A dat norocul peste ei de Paşti, când au câştigat banii ăştia. Şi-au luat maşină, au venit în ţară şi voiau să se căsătorească în luna iulie. Au tocmit pe cineva să îi ducă la mama femeii, de la Tătăruşi la Tansa, pentru a sărbători o zi de naştere, pentru că nu aveau carnet de conducere. În maşină mai era şi fratele ei. Toţi au murit”, a declarat Mihai C., rudă a femeii care a murit în accident.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Patru morţi, după ce rapidul Bucureşti-Suceava a lovit o maşină în judeţul Iaşi.
 Vizualizări articol: 1305 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Patru morţi, după ce rapidul Bucureşti-Suceava a lovit o maşină în judeţul Iaşi5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Cineva spunea... trimis de
(20 iun 2011, 14:49:32
"Să învăţăm din greşelile altora", măcar atât să ne "ajute" blestemul abătut peste aceşti creştini. Cu trenul nu e de joacă, opreşti, te asiguri, şi-apoi depăşeşti linia ferată.
2.   24674134 trimis de
(20 iun 2011, 15:14:54
Trenul Era R751/755 Bucuresti Nord - Suceava tras de locomotiva electrica 41-0588-8 a depoului Suceava Nord care iesise in urma cu 2 luni de la reparatii, busindu-se destul de rapid din vina conducatorului auto care nu a dat importanta trecerii la nivel cu calea ferata. Din cauza conducatorului auto 4 oameni inclusiv vinovatul au murit si au produs avarierea usoara a locomotivei. Trenul are restrictia de 120km/h pe portiunea respectiva si viteza impactului dupa spusele mecanicului de locomotiva era de 115km/h.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei