Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 3 iun 2011 - Anul XVI, nr. 129 (4727)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Igaş: Economisim în fiecare lună 350.000 de lei după schimbările de la Academia de Poliţie

Ministrul Administraţiei şi Internelor, Traian Igaş, a declarat, ieri, că în fiecare lună se fac economii de 350.000 de lei în urma schimbării managementului la Academia de Poliţie "Aexandru Ioan Cuza" din Capitală.

Traian Igaş a amintit că, recent, a dispus schimbarea întregii conduceri a Academiei de Poliţie şi că investiţiile în această instituţie de învăţământ erau gândite încă din 2009-2010.

Ministrul Internelor a mai spus că o serie de alte investiţii planificate pentru academie încă sunt analizate, nefiind deocamdată aprobate la nivel central.

El a precizat că nu este vorba despre investiţii "extraordinare" şi că prin tot ce se face se urmăreşte bunul mers al procesului educaţional.

Ministrul a afirmat că întotdeauna a fost deschis în legătură cu economiile făcute la Academia de Poliţie, precizând că de la schimbarea managementului se economisesc 3,5 miliarde de lei pe lună.

Igaş a subliniat că "nu-şi bate joc de banul public", amintind şi că a renegociat contractul telefonic cu Romtelecom, obţinând o reducere a tarifelor cu 55 la sută.

Comisarul şef de poliţie Ioan Liviu Tăut a fost împuternicit, în martie, pentru o perioadă de şase luni, ca rector al Academiei de Poliţie "Alexandru Ioan Cuza", în locul lui Luca Iamandi. Liviu Tăut a ocupat anterior funcţia de inspector şef al Inspectoratului de Poliţie al judeţului Maramureş.

Tot atunci, Ştefan Prună a fost numit, pentru şase luni, în funcţia de decan al Facultăţii de Poliţie din cadrul Academiei, iar comisarul şef de poliţie Emil Manta a fost împuternicit ca director general administrativ.

Ministrul Traian Igaş spunea, în 24 martie, la instalarea în funcţie a noii conduceri a Academiei de Poliţie, că misiunea acesteia este de a reforma din temelie sistemul de învăţământ în domeniul ordinii şi siguranţei publice, pentru a putea pregăti la standarde europene poliţişti, jandarmi şi pompieri.

"Vă cer să construiţi un sistem bazat pe performanţă, exigenţă şi disciplină, să eliminaţi din procesul de pregătire vechile obiceiuri care nu au dat rezultate", a fost mesajul transmis atunci de ministrul de Interne.

 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Igaş: Economisim în fiecare lună 350.000 de lei după schimbările de la Academia de Poliţie.
 Vizualizări articol: 504 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Igaş: Economisim în fiecare lună 350.000 de lei după schimbările de la Academia de Poliţie0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei