Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 25 mai 2011 - Anul XVI, nr. 121 (4719)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Compania Orange a fost amendată cu 10.000 de lei de CJPC Cluj

Compania de telefonie mobilă Orange a fost amendată cu 10.000 de lei de Comisariatul Judeţean pentru Protecţia Consumatorului (OJPC) Cluj, pentru comportament incorect cu consumatorii, după suspendarea unor cartele înainte de expirarea perioadei de valabilitate, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit unui comunicat de presă transmis, marţi, de Biroul de Presă al CJPC Cluj, zeci de clujeni au semnalat la instituţie suspendarea serviciilor Prepay, achiziţionate de la unul din cei mai mari prestatori de servicii de telefonie mobilă.

Conform sursei citate, verificările întreprinse de către comisarii CJPC Cluj au relevat faptul că aceste servicii au fost suspendate în mod eronat, înaintea expirării perioadei de valabilitate a cartelelor Prepay.

"La baza acestui comportament incorect al operatorului economic au fost probleme de ordin tehnic, asumate de către reprezentanţii acestuia. Astfel, consumatorii, deşi au plătit pentru aceste servicii, s-au aflat în imposibilitatea utilizării resurselor alocate la activarea opţiunilor, fiindu-le lezate interesele economice. Pentru comportamentul incorect manifestat în relaţia cu consumatorii, operatorul economic a fost sancţionat cu amendă în valoare de 10.000 lei", se arată în comunicat.

Conform sursei citate, de la începutul anului 2011 şi până în prezent, împotriva acestui prestator au fost înregistrate peste 50 de reclamaţii, vizând modalitatea de reziliere înaintea expirării perioadei contractuale, neconformităţile semnalate la terminalele mobile achiziţionate, facturarea eronată a serviciilor, toate reclamaţiile fiind soluţionate în favoarea petenţilor, acolo unde acestea s-au dovedit a fi întemeiate.

Potrivit reprezentanţilor CJPC Cluj, amenda a fost dată companiei Orange.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Compania Orange a fost amendată cu 10.000 de lei de CJPC Cluj.
 Vizualizări articol: 697 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Compania Orange a fost amendată cu 10.000 de lei de CJPC Cluj0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei