Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 7 mai 2011 - Anul XVI, nr. 106 (4704)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încălţăminte pentru copii contrafăcută, de aproape 700.000 de euro, destinată unei firme din Suceava, descoperită în Portul Constanţa

Vameşii constănţeni au descoperit, ieri, într-un container sosit în Portul Constanţa Sud din China, peste 40.000 de perechi de pantofi pentru copii, contrafăcute, a căror valoare ar fi fost, dacă ar fi ajuns pe piaţă, de aproape 700.000 de euro, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Potrivit Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, lucrătorii Biroului Vamal Constanţa Sud au selectat, ieri, pentru verificare, în baza analizei de risc, un container sosit din China pentru o societate comercială cu sediul în judeţul Suceava.

Astfel, în urma controlului vamal au fost descoperite 40.440 de perechi de pantofi pentru copii, care purtau semnul distinctiv al unei mărcii de renume, susceptibile însă a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă, la valoare reală a acestora, bunurile s-ar fi ridicat la aproximativ 688.000 de euro.

Conform legislaţiei în vigoare, încălţămintea a fost reţinută de către autoritatea vamală pentru a fi trimisă la expertizare.

Vameşii au reţinut, ieri, produse contrafăcute de circa 400.000 de euro, găsite în două containere sosite în Portul Constanţa din China pentru firme din România, valoarea totală a capturilor de acest gen realizate de lucrătorii vamali constănţeni în ultimele 24 de ore depăşind un milion de euro.

Potrivit Direcţiei Regionale pentru Accize şi Operaţiuni Vamale Constanţa, lucrătorii Biroul Vamal Constanţa Sud au selectat pentru control, vineri, în baza analizei de risc, două containere sosite în Portul Constanţa din China, pentru societăţi comerciale cu sediul în Bucureşti şi în judeţul Ilfov.

În urma controlului vamal, au fost descoperite aproape 19.000 de perechi de sandale şi de papuci de plajă, pentru copii, ce purtau însemnele unor firme de renume, susceptibile însă a fi contrafăcute. Dacă ar fi fost comercializate pe piaţă, la preţul produselor originale, valoarea totală a articolelor de îmbrăcăminte s-ar fi ridicat la aproximativ 393.000 de euro.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Încălţăminte pentru copii contrafăcută, de aproape 700.000 de euro, destinată unei firme din Suceava, descoperită în Portul Constanţa.
 Vizualizări articol: 566 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Încălţăminte pentru copii contrafăcută, de aproape 700.000 de euro, destinată unei firme din Suceava, descoperită în Portul Constanţa0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei