Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 30 apr 2011 - Anul XVI, nr. 100 (4698)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Boc: Am primit e-mail-uri pozitive şi critice, răspund tuturor direct sau dispun verificări

Premierul Emil Boc a declarat că primeşte în continuare mesaje prin poşta electronică, cu e-mail-uri "şi pozitive, şi critice", dar a susţinut că mesajele negative sunt mai puţine în raport cu recomandările primite şi a asigurat că va răspunde tuturor direct sau prin dispunerea unor verificări.

Şeful Executivului a fost întrebat, vineri, de jurnalişti, dacă a mai primit e-mailuri în ultimele ore şi dacă există şi mesaje laudative.

"Sunt pozitive, sunt şi critici, dar ponderea criticilor este mult mai redusă în raport cu ponderea mesajelor care vin cu recomandări, cu sugestii, cu propuneri, cu unele plângeri din teritoriu cu privirie la nefuncţionalitatea unor instituţii ale statului. Mă bucur că cetăţenii sunt activi şi reacţionează acolo unde sunt abuzuri din partea autorităţilor publice locale sau naţionale, din partea unor funcţionari, şi am asigurat pe fiecare că, prin structurile pe care le am la dispoziţie, începând de la Corpul de Control al primului-ministru, voi verifica dacă aceste lucruri sunt adevărate sau nu", a spus Boc.

Premierul a precizat că, în prezent, nu mai primeşte la fel de multe mesaje ca în ziua în care şi-a prezentat public adresa de e-mail, ulterior numărul acestora diminuându-se. Emil Boc a asigurat în acelaşi timp că analizează şi răspunde fiecărui mesaj, pe loc sau în timp, în funcţie de problema semnalată.

"La o parte răspund eu, la o parte o să fac o analiză suplimentară şi o să dau un răspuns mai elaborat. Acolo unde este un răspuns mai uşor de dat, răspund direct. La altele, o să am un răspuns mai elaborat", a precizat premierul.

Boc s-a arătat nemulţumit de faptul că unii funcţionari ai statului nu răspund prompt nevoilor cetăţenilor, iar mesajele pe care le primeşte îl ajută să-şi dea seama unde apar disfuncţionalităţi.

"Am spus de fiecare dată, fiecărui demnitar, indiferent unde stă el, la nivel naţional sau local, că cea mai bună politică este cea a rezolvării problemelor oamenilor. Se pare că foarte mulţi funcţionari publici nu au înţeles că menirea lor principală este să fie în serviciul cetăţeanului şi nu să fie şeful lui. Aceste semnale mă ajută să îmi dau seama în ce sectoare şi în ce domenii încă avem probleme cu funcţionarea autorităţii statului", a mai spus Boc.

Premierul Emil Boc a declarat, miercuri, că nu este îngrijorat că tableta iPad îi poate crea probleme de securitate, susţinând că nu foloseşte decât date publice care nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională, şi şi-a prezentat adresa de e-mail, arătând că este folosită doar pentru comunicări în interes public.

Într-o conferinţă de presă susţinută, miercuri, la Palatul Victoria, şeful Guvernului a fost întrebat de jurnalişti dacă a aflat de discuţiile din Statele Unite privind securitatea tabletelor PC şi dacă este îngrijorat de această situaţie. Premierul a răspuns însă că nu are motive de îngrijorare, deoarece datele pe care le utilizează sunt publice.

"Datele mele pe care le am pe tabletă sunt date publice, aşa că nu prezintă pericol pentru siguranţa naţională. Din acest punct de vedere, pot să utilizez fără nici un fel de problemă tableta, iar căsuţa poştală este o căsuţă utilizată pentru a comunica în interes public", a spus Boc.

Întrebat de presă care este adresa sa de e-mail, Boc a răspuns: boc09@yahoo.com">emilboc09@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Boc: Am primit e-mail-uri pozitive şi critice, răspund tuturor direct sau dispun verificări.
 Vizualizări articol: 371 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Boc: Am primit e-mail-uri pozitive şi critice, răspund tuturor direct sau dispun verificări0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei