Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 28 ian 2011 - Anul XVI, nr. 22 (4620)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Cele mai multe accidente la trecerile la nivel cu calea ferată, în 2010, produse marţea şi miercurea

Cele mai multe accidente la trecerile la nivel cu calea ferată au avut loc, în 2010, în zilele de marţi şi miercuri iar cele mai puţine au fost înregistrate în weekend, informează Poliţia Română.

Anul trecut au avut loc aproape 170 de accidente la trecerile la nivel cu calea ferată, cu 13 la sută mai puţine decât în 2009, se arată într-un comunicat de presă al Poliţiei Române.

Din totalul accidentelor, peste 23 la sută au fost grave, iar în urma acestora 61 de persoane au fost accidentate uşor, 24 au suferit răni grave şi 30 au murit (cu 23 la sută mai puţine decât în 2009).

Cele mai multe accidente au avut loc marţea (aproape 20 la sută) şi miercurea (peste 18 la sută), iar cele mai puţine în weekend.

În trei sferturi dintre cazuri, accidentele au avut loc ziua.

În funcţie de categoria de drum pe care au avut loc accidentele, aproape 40 la sută au fost la intersecţia căii ferate cu drumurile comunale, iar peste 23 la sută au s-au petrecut la intersecţia căii ferate cu drumuri judeţene.

Poliţiştii rutieri şi cei de la Transporturi au organizat, anul trecut, 500 de acţiuni în ţară, în urma cărora peste 5.000 de şoferi au fost sancţionaţi pentru nereguli legate de traficul în apropierea căilor ferate, De asemenea, poliţiştii au constatat 57 de infracţiuni şi au suspendat 313 permise de conducere şi 163 de certificate de înmatriculare auto.

Totodată, pe lângă acţiunile desfăşurate în teritoriu, au fost organizate alte şase acţiuni coordonate de Poliţia Română, pentru diminuarea riscului rutier la trecerile la nivel cu calea ferată.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cele mai multe accidente la trecerile la nivel cu calea ferată, în 2010, produse marţea şi miercurea.
 Vizualizări articol: 666 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cele mai multe accidente la trecerile la nivel cu calea ferată, în 2010, produse marţea şi miercurea0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei