Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 21 ian 2011 - Anul XVI, nr. 16 (4614)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ofertele în staţiunile balneare vor rămâne la fel ca în 2010, anunţă asociaţiile de profil

Reprezentanţii Organizaţiei Patronale a Turismului Balnear din România şi ai Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România au anunţat, joi, la Braşov, că preţurile pentru programele "Decada balneară" şi "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" vor rămâne la fel ca în 2010.

Preşedintele Asociaţiei Naţionale a Agenţiilor de Turism din România (ANAT), Corina Martin, a declarat că se poate face turism şi la preţuri mici, mai ales în cazul în care se fac rezervări cu câteva luni înainte, când se pot obţine reduceri de până la 30 la sută, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Noi, cei de la ANAT, am lansat programul Înscrieri Timpurii, iar cei care doresc o vacanţă pot să se înscrie din timp şi să beneficieze de reduceri importante", a spus preşedintele ANAT.

OPTBR şi ANAT au lansat anul trecut un protocol de colaborare, care a pus bazele mecanismelor de promovare reciprocă în cadrul membrilor, dar şi către publicul larg. Deţinătorii de spaţii de cazare din zona balneo, prin OPTBR şi agenţiile de turism membre ANAT, au lansat o serie de oferte speciale în cadrul campaniei anuale "Vacanţa în ţara mea".

Această campanie are scopul de a promova potenţialul turistic al ţării şi de a informa viitorii clienţi despre diferitele programe turistice practicate de operatorii din turismul românesc. În cadrul campaniei se regăsesc şi programele balneare lansate de OPTBR şi susţinute de ANAT, "Decada balneară" şi "O săptămână de refacere în staţiunile balneare", pentru perioada 20 ianuarie - 15 mai.

Toate categoriile sociale pot beneficia de aceste pachete turistice (pensionari, studenţi şi persoane active), iar tarifele pentru ambele programe au fost menţinute la valorile celor din campaniile anterioare. Astfel, "Decada balneară" include nouă nopţi de cazare cu pensiune completă, la preţul de 650 de lei de persoană, cu cazare la hotel de două stele, şi 750 de lei pentru unităţi de trei stele. Pachetul mai cuprinde două proceduri pe zi şi o consultaţie medicală.

Campania "O săptămână de refacere în staţiunile balneare" include un pachet de servicii de şase nopţi cazare, cu mic dejun, două şedinţe de tratament pe zi şi o consultaţie medicală. Tarifele variază în funcţie de categoria hotelieră, respectiv 270 de lei pentru unităţile de două stele şi 330 de lei pentru cele de trei stele. La programe participă staţiunile Băile Olăneşti, Băile Herculane, Băile Tuşnad, Sovata, Pucioasa, Moneasa, Călimăneşti Căciulata, Slănic Prahova şi Buziaş.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ofertele în staţiunile balneare vor rămâne la fel ca în 2010, anunţă asociaţiile de profil.
 Vizualizări articol: 604 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Ofertele în staţiunile balneare vor rămâne la fel ca în 2010, anunţă asociaţiile de profil3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei