Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 ian 2011 - Anul XVI, nr. 2 (4600)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Sediul PRM, evacuat cu scandal

Evacuarea sediului în care funcţionează PRM a început, ieri dimineaţă, în prezenţa executorului judecătoresc Paula Daniela Şomăldoc, la acţiune participând şi poliţişti care au încercat să-i scoată din imobil pe membrii partidului, dar şi pe ziarişti.

Executorul judecătoresc a sosit, ieri dimineaţă, însoţit de poliţişti la imobilul din strada Emile Zola 2, unde erau prezenţi aproximativ 20 de membri PRM, în frunte cu Corneliu Vadim Tudor, Marius Marinescu şi Codrin Ştefănescu.

Şomăldoc le-a cerut celor prezenţi să părăsească sediul. În replică, Vadim Tudor i-a cerut acesteia să nu antreneze poliţia şi jandarmeria într-o "acţiune ilegală". El a ameninţat-o că o va da în judecată. Atât Vadim Tudor, cât şi avocatul PRM au susţinut că nu există o hotărâre judecătorească definitivă în baza căreia executorul să poată face evacuarea.

Liderul PRM i-a adresat chiar injurii executorului judecătoresc.

În cele din urmă, Paula Daniela Şomăldoc le-a cerut poliţiştilor să fie legitimaţi toţi ziariştii şi să fie scoşi din sală, ceea ce a determinat protestul liderului PRM.

"Sunt demnitar european, arestaţi-mă pe mine!", a spus liderul PRM.

Vadim Tudor a precizat că în imobil funcţionează alte două entităţi care nu sunt vizate de evacuare, respectiv ziarul "Tricolorul" şi biroul său de europarlamentar. El a menţionat că există trei procese pe rol şi nici o hotărâre judecătorească definitivă.

Marcu Tudor, fratele preşedintelui PRM, a fost preluat de o ambulanţă SMURD, ieri, de la sediul partidului şi transportat la Spitalul Militar, acesta prezentând "probleme cardiace foarte grave" potrivit vicepreşedintelui Codrin Ştefănescu.

Un membru al echipajului medical SMURD a declarat, pentru MEDIAFAX, că Marcu Tudor avea, în urma consultului făcut, tensiunea 18/10.

Acesta a explicat că lui Marcu Tudor i s-a făcut rău în urma altercaţiei pe care a avut-o cu poliţiştii în faţa sediului partidului.

Codrin Ştefănescu a menţionat că echipajul SMURD i-a făcut fratelui lui Vadim Tudor mai multe injecţii pentru inimă.

Codrin Ştefănescu a adăugat că şi Vadim Tudor este "cu tensiunea la pământ". El a spus că echipajul SMURD i-a luat tensiunea preşedintelui PRM şi i-a administrat un calmant.

Pe de altă parte, vicepreşedintele PRM Marius Marinescu a subliniat că în urma acestui incident vor fi depuse plângeri penale împotriva poliţiştilor implicaţi şi vor fi cerute daune morale.

Deşi echipajul SMURD pregătise pentru Marcu Tudor o targă pentru a fi transportat la maşină, acesta a parcurs pe jos drumul până la salvare, ajutat de vicepreşedintele Marius Marinescu.

Preşedintele PRM, Corneliu Vadim Tudor, a bruscat şi a adresat injurii mai multor poliţişti care au venit să îl asiste pe executorul judecătoresc.

Executorul judecătoresc Lucian Ezer, împreună cu avocatul Marin Petre, care îl reprezintă pe Nicolae Caranfil, cel care a revendicat imobilul, s-au prezentat, pe 26 noiembrie 2010, la sediul PRM, însoţiţi de poliţişti, pentru a pune în aplicare acţiunea de evacuare a PRM din sediul din strada Emile Zola.

Discuţiile cu liderul PRM au fost purtate în biroul acestuia, timp în care Vadim Tudor a strigat de mai multe ori că i se violează biroul şi i-a calificat pe Ezer şi pe Marin Petre drept mafioţi.

Evacuarea PRM din sediul din strada Emile Zola a fost amânată, liderul PRM, Corneliu Vadim Tudor, executorul judecătoresc şi avocatul celui care revendică imobilul încheind un proces-verbal în acest sens.

PRManunţa că va depune plângeri penale împotriva executorului judecătoresc Lucian Ezer, a şefului Secţiei 1 Poliţie şi a avocatului Marin Petre, pentru încercarea de a evacua partidul.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sediul PRM, evacuat cu scandal.
 Vizualizări articol: 679 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Sediul PRM, evacuat cu scandal0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei