Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 4 ian 2011 - Anul XVI, nr. 1 (4599)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Mutat de la Terapie Intensivă

Şerban Huidu rămâne internat încă două săptămâni

Şerban Huidu a fost mutat, ieri, de la Terapie Intensivă într-un salon al secţiei Neurologie a Spitalului Universitar din Innsbruk, după ce a ieşit din coma indusă şi starea sa s-a ameliorat, medicii stabilind că el mai trebuie să rămână internat cel puţin două săptămâni.

Astfel, conform unui nou buletin medical remis de medici, recuperarea ar putea dura între două săptămâni şi o lună. Huidu va rămâne internat cel puţin două săptămâni în spital, dar recuperarea sa completă ar putea dura câteva luni.

De asemenea, medicii au precizat că Huidu se recuperează foarte rapid, dar că este în continuare slăbit.

Realizatorul TV Şerban Huidu a ieşit, sâmbătă, din coma indusă, s-a ridicat pe pat şi a vorbit cu familia şi cu medicii Spitalului Universitar din Innsbruck, anunţa, în acea zi, Prima TV.

"E minunat să îl văd că poate vorbi. Se poarte ridica, vorbeşte, comunică bine cu doctorii şi cu personalul medical. A întrebat de copii", a declarat Cristina Huidu, soţia realizatorului TV, într-un material difuzat sâmbătă, la ora 18.00, de postul de televiziune Prima TV.

Unul dintre medicii care îl tratează pe Şerban Huidu preciza că situaţia medicală a acestuia este foarte bună şi că sunt aşteptate rezultatele unor noi analize.

Miercuri, realizatorul TV Şerban Huidu a fost internat în stare de comă la Spitalul Universitar din Innsbruck, după ce a suferit un accident pe o pârtie de schi din apropierea staţiunii. El a fost menţinut în stare de comă indusă, pentru a i se face investigaţii medicale.

Lui Huidu i s-a făcut, joi dimineaţă, o tomografie computerizată, în urma căreia s-a observat o sângerare minimală internă şi o fractură exterioară a cutiei craniene, spunea, joi, într-o conferinţă de presă, medicul Erich Schumtzhard. El preciza atunci că în următoarele ore starea lui Huidu va rămâne, cel mai probabil, stabilă şi că medicii vor începe treptat să îl trezească din comă.

Mihai Găinuşă, care a mers la Spitalul Universitar din Innsbruck să îşi viziteze colegul, spunea, joi seară, că acesta a fost detubat, şi-a recunoscut soţia şi sigur se va face bine.

Conform medicilor, refacerea completă a lui Şerban Huidu este o chestiune "de săptămâni", însă personalul medical s-a declarat optimist.

De asemenea, medicii au precizat că datorită faptului că purta o cască de protecţie Huidu nu a suferit o accidentare mai gravă, chiar fatală.

Şerban Huidu are 34 de ani şi este realizator de radio şi de televiziune. El prezintă, împreună cu Mihai Găinuşă, show-ul matinal de la postul de radio Kiss FM, precum şi emisiunea săptămânală de la Prima TV "Cronica Cârcotaşilor".

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Şerban Huidu rămâne internat încă două săptămâni.
 Vizualizări articol: 442 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Şerban Huidu rămâne internat încă două săptămâni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei