Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 29 dec 2010 - Anul XV, nr. 305 (4596)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

A semnat decretele

Băsescu a promulgat legile salarizării, legile bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale pe 2011

Preşedintele Traian Băsescu a promulgat, ieri, Legea - cadru a salarizării şi Legea privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice, precum şi Legile bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale de stat pe anul 2011.

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat, ieri, decretele de promulgare a acestor legi.

Judecătorii Curţii Constituţionale au decis, ieri, că legea Bugetului de stat pe anul 2011 este constituţională, după ce au analizat o sesizare depusă joi de deputaţii liberali.

Parlamentarii au adoptat, în 22 decembrie, în şedinţă comună, bugetul de stat pe anul 2011, cu 207 voturi "pentru", 143 "împotrivă" şi nici o abţinere, aprobând unele amendamente.

De asemenea, plenul comun al celor două Camere a adoptat, în aceeaşi zi, bugetul asigurărilor sociale de stat pentru 2011. Senatorii şi deputaţii au adoptat forma propusă de Guvern asupra bugetului asigurărilor sociale de stat, respingând principalele amendamente ale opoziţiei

Potrivit unui comunicat al Administraţiei Prezidenţiale, şeful statului a semnat, ieri, decretele de promulgare a Legii - cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice şi a Legii privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice.

Curtea Constituţională a decis, ieri, că Legea-cadru privind salarizarea unitară a personalului plătit din fonduri publice este constituţională.

De asemenea, Curtea a constatat că este constituţională Legea privind salarizarea în anul 2011 a personalului plătit din fonduri publice.

CC a respins astfel sesizările de neconstituţionalitate depuse de opoziţie după ce moţiunile de cenzură iniţiate în urma angajării răspunderii Guvernului pe cele două acte normative au fost respinse.

După angajarea răspunderii Guvernului, în 14 decembrie, pe cele două legi privind salarizarea, opoziţia a depus două moţiuni de cenzură, una pe legea salarizării pe 2011 şi cealaltă pe legea-cadru a salarizării unitare. Ambele moţiuni de cenzură au fost respinse.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Băsescu a promulgat legile salarizării, legile bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale pe 2011.
 Vizualizări articol: 905 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Băsescu a promulgat legile salarizării, legile bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale pe 20110.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei