Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 1 dec 2010 - Anul XV, nr. 283 (4574)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Ponta: Fiecare român plăteşte 250 de euro pentru ca Udrea să îl bată pe Blaga

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă la Satu Mare, că fiecare român va plăti 250 de euro pentru ca Elena Udrea să îl bată pe Vasile Blaga în competiţia internă din PDL, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Să ştie fiecare român că doamna Udrea are patru miliarde de euro ca să câştige campania din PDL. Plătim fiecare român 250 de euro pentru ca Udrea să îl bată pe Blaga. Românii trebuie să ştie că PDL nu va da niciodată nimănui nimic, PDL ia", a spus Ponta.

Ponta a precizat că un kilometru de drum comunal care va fi realizat de Ministerul Dezvoltării va costa cât 10 kilometri de autostradă în Germania.

"Ministerul Dezvoltării va cheltui 4 miliarde de euro pentru reabilitarea drumurilor comunale. Acele drumuri comunale trebuie să fie în Arad la Falcă, în Bistriţa la Oltean, în Suceava la Flutur. Un kilometru de drum comunal va costa cât 10 kilometri de autostradă în Germania şi veţi constata că în campanie domnii aceştia vor avea bani de cheltuit", a spus Ponta.

Victor Ponta s-a aflat, marţi, la Satu Mare, unde a participat la Conferinţa de alegeri a Organizaţiei Judeţene a PSD şi a depus coroane de flori la statuia lui Vasile Lucaciu şi la bustul lui Iuliu Maniu.

Guvernul a decis, luni, începerea proiectului de asfaltare a 10.000 kilometri de drumuri judeţene şi locale, de finanţare de la bugetul de stat a minim 800 proiecte restante pentru dezvoltarea mediului rural şi de finalizare a 100 lucrări de reabilitare a sistemelor de alimentare cu apă.

Cele trei programe vor fi derulate în perioada 2011-2015 şi vor beneficia de o finanţare totală de patru miliarde euro, cu plăţi până în anul 2020.

Ministrul Dezvoltării Regionale, Elena Udrea, a precizat că aceste proiecte vor fi finanţate din fonduri externe, rambursabile sau nerambursabile, de la bugetul de stat, bugetele ministerelor de resort, precum şi din alte surse legal constituite.

"În fapt, finanţarea acestor proiecte în primii doi ani va fi asigurată de către constructor, de către executant, fie din resurse proprii, fie prin contractarea unor credite, urmând ca din anul 2013 ministerul să înceapă să achite contravaloarea acestor lucrări pe măsură ce ele sunt finalizate", a spus Udrea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ponta: Fiecare român plăteşte 250 de euro pentru ca Udrea să îl bată pe Blaga.
 Vizualizări articol: 530 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ponta: Fiecare român plăteşte 250 de euro pentru ca Udrea să îl bată pe Blaga0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei