Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 20 nov 2010 - Anul XV, nr. 274 (4565)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Marica: Sed Lex a decis să continue protestele,în decembrie ar putea fi două zile de grevă generală

Preşedintele Sed Lex, Vasile Marica, a anunţat, ieri, la Sibiu, că delegaţii la Congresul alianţei au decis să continue protestele, iar în perioada 8-14 decembrie este posibil ca funcţionarii să se afle în grevă cel puţin două zile, cu întreruperea activităţii.

Marica a declarat corespondentului MEDIAFAX că delegaţii la Congres au decis, vineri, să continue protestele, iar în 3 decembrie Consiliul Naţional al Alianţei "Sed Lex" va stabili "în ce zile oamenii vor sta acasă, cel puţin două zile, fără să se prezinte la muncă, în semn de protest faţă de atitudinea Guvernului".

"În perioada 8-14 (decembrie - n.r.) e posibil ca populaţia României să se aştepte la acţiuni de protest, în care instituţia să fie goală, nimeni să nu stea la muncă, cel puţin două zile", a spus Marica.

El a adăugat că este posibil să se ajungă şi la proteste spontane până atunci, precizând că alianţa nu poate să le controleze pe acestea, însă le va susţine dacă oamenii vor accepta să îi reprezinte.

Marica a dat exemplul protestului spontan de la Ministerul Finanţelor, când oamenii au acceptat să îi reprezinte, precizând că în acel moment a fost "puţin defectuos", deoarece nu a dus până la capăt ce avea de făcut.

"La ora actuală oamenii spun două lucruri: că vor să continuăm împreună şi vor să facem acţiuni de protest", a spus Marica.

Vasile Marica a fost reales, vineri, în funcţia de preşedinte al Alianţei "Sed Lex", în cadrul Congresului organizaţiei sindicale, care se desfăşoară la Sibiu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Marica: Sed Lex a decis să continue protestele,în decembrie ar putea fi două zile de grevă generală.
 Vizualizări articol: 400 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Marica: Sed Lex a decis să continue protestele,în decembrie ar putea fi două zile de grevă generală0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei