Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 nov 2010 - Anul XV, nr. 261 (4552)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Prostituată din Piteşti, declarată în insolvenţă după ce a acumulat amenzi de 43.000 de lei

O prostituată din Piteşti a fost declarată în insolvenţă de către reprezentanţii Serviciului Taxe al Primăriei Piteşti, în condiţiile în care nu a putut să-şi achite amenzile primite în acest an, în valoare de 43.000 de lei, fiind primul caz de acest gen declarat de către autorităţile locale.

Potrivit primarului municipiului Piteşti, Tudor Pendiuc, tânăra nu are nici un venit stabil şi nici un bun impozabil, iar legea prevede că în astfel de situaţii persoana în cauză trebuie declarată ca fiind în incapacitate de plată.

"Am fost informat că o prostituată a intrat în insolvenţă. Ne ocupăm şi cu aşa ceva şi dacă aşa prevede legea, aşa procedăm. Este primul caz de o asemenea amploare ca sumă şi având un asemenea debitor, dar noi nu ne uităm neapărat la natura contravenţiilor aplicate, ne interesează recuperarea banilor. Femeia a acumulat o sumă mare de achitat, care, teoretic şi practic, conform legii, ar fi trebuit să ajungă la bugetul local. Lipsa veniturilor şi a bunurilor în cazul fetei ne-a determinat să o declarăm în insolvenţă deoarece nu poate fi executată silit”, a declarat primarul municipiului Piteşti.

Tânăra, în vârstă de 23 de ani, s-a mutat de peste un an din Piteşti la Braşov, unde poliţiştii i-au aplicat pentru prostituţie 119 sancţiuni, toate trimise către Primăria Piteşti. Reprezentanţii Serviciului Taxe şi Impozite al Primăriei Piteşti au trimis la rândul lor procese-verbale şi somaţii pe adresa tinerei.

Conform sursei citate, după intrarea în insolvenţă debitorul va fi verificat de inspectori timp de trei ani, iar dacă între timp va dobândi bunuri va fi executat silit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Prostituată din Piteşti, declarată în insolvenţă după ce a acumulat amenzi de 43.000 de lei.
 Vizualizări articol: 706 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Prostituată din Piteşti, declarată în insolvenţă după ce a acumulat amenzi de 43.000 de lei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei