Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 25 oct 2010 - Anul XV, nr. 251 (4542)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Bistriţa: Bărbat lovit mortal pe o trecere de pietoni de o maşină condusă de un poliţist care a fugit

Un bărbat din satul bistriţean Baţa a fost lovit mortal, sâmbătă seară, în timp ce traversa DN 17 pe o trecere de pietoni, de o maşină condusă de un poliţist clujean care a fugit de la locul accidentului, dar care s-a predat ulterior la Poliţia din Gherla, acesta fiind reţinut.

Accidentul s-a petrecut pe o trecere de pietoni în localitatea Baţa, traversată de DN 17, drumul care leagă Transilvania de Moldova.

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului Judeţean de Poliţie Bistriţa-Năsăud, Mariana Petroşanu, a declarat că că bărbatul în vârstă de 39 de ani a murit imediat după ce a fost lovit de o maşină la volanul căreia se afla un comisar şef de la Poliţia Rutieră a Inspectoratului Judeţean de Poliţie Cluj.

"Bărbatul lovit de maşină a decedat. Şoferul nu a oprit, dar sătenii i-au găsit plăcuţele de înmatriculare ale maşinii şi ne-au anunţat. Când şi-a dat seama că nu le mai are, şoferul a oprit la Poliţia Gherla şi a anunţat că a fost implicat într-un accident. Întrucât este vorba de un ofiţer superior, gradul lui fiind de comisar şef, dosarul va fi preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Cluj", a declarat Mariana Petroşanu, potrivit căreia în acest dosar poliţiştii din Bistriţa-Năsăud au colaborat cu cei din Cluj.

Potrivit unor surse din cadrul IPJ Cluj, poliţistul a susţinut în faţa colegilor săi că a fugit de la locul accidentului pentru că s-a speriat.

Conform surselor citate, poliţistul care a comis accidentul este comisarul şef Gheorghe Tomescu care lucrează în cadrul Serviciului Poliţiei Rutiere Cluj, la Biroul Drumuri Naţionale.

Purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj, Sebastian Dobrescu, a declarat corespondentului MEDIAFAX că Gheorghe Tomescu a fost reţinut de procurori pentru 24 de ore pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului, urmând să fie prezentat unei instanţe a Curţii de Apel Cluj cu propunere de arestare preventivă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bistriţa: Bărbat lovit mortal pe o trecere de pietoni de o maşină condusă de un poliţist care a fugit.
 Vizualizări articol: 476 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Bistriţa: Bărbat lovit mortal pe o trecere de pietoni de o maşină condusă de un poliţist care a fugit0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Actualitate national

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei